Zomerbries Huizendetail bouwnummers 1 15 en 11

Zomerbries 1

Verkocht
TypeTwee-onder-een-kap huis
BuurtZomerbries
Woonoppervlakte194 m2
Perceeloppervlakte323 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers5 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs Vanaf706.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Dwarskap
Orientatie
Zuid- West
Ligging
op het eiland

Dit prachtige twee-onder-één-kaphuis is luxe en ruim ingedeeld. Elk huis heeft een herkenbare entree met een deurluifel en een sokkel of bankje naast de robuuste houten voordeur. Via de voordeur aan de zijkant komt u binnen in de ruime hal. Op de begane grond is ruimte voor een grote woonkeuken. De aansluiting voor een eventueel kookeiland ligt bij oplevering al voor u klaar. De woonkamer is aan twee kanten omringd door de tuin. Via de grote schuifpui in de woonkamer heeft u toegang tot de diepe tuin aan het water met een breed terras. Doordat de tuin geheel op het zuiden en zuidwesten ligt, kunt u de hele dag van de zon genieten. Op de dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op de achtergevel kunt u zelf tuinverlichting of warmtelampen aansluiten, zo kunt u ook ’s avonds van uw tuin genieten.

Het huis heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en twee slaapkamers, een installatie-ruimte en een vliering op de tweede verdieping. De badkamer en de toiletten worden casco opgeleverd; op de eerste verdieping bevindt zich een separaat toilet. Het eiland Zomerbries en de prachtige huizen bieden een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

Kenmerken
  • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
  • 2 slaapkamers op de 2de verdieping
  • Separaat toilet op 1e verdieping
  • Badkamer en toiletten casco
  • Grote boiler (270 liter)
  • Aansluiting en afvoer voor kookeiland
  • Dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op achtergevel
  • Inclusief hoogwaardige installatie met bodemwarmtepomp
  • Tuin aan het water met berging
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Technische Omschrijving Zomerbries pdf
Kleur en materiaalstaat Zomerbries pdf
Aannemingsovereenkomst Zomerbries pdf
Zomerbries erratum 1 pdf
Zomerbries erratum 2 pdf
Opschortende Voorwaarden Zomerbries word
Kavelpaspoort1 769 19 Kavel 1 pdf
Model Verkooptekening CB pdf
Model Verkooptekening A1 B pdf
Afwerkstaat type B pdf
Opdrachtbevestiging verplicht meer-/minderwerk Zomerbries 01 pdf
Documenten
Wilgenrijk Plankaart Buurt Zomerbries
Zomerbries

Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is geïnspireerd op wonen op een landelijk erf en natuurlijke oevers in typisch Hollands waterrijke omgeving. De huizen staan zo gegroepeerd dat ruime erven ontstaan voor uw entree met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen zijn via een karakteristieke brug te bereiken. Deze brug begeleidt u van de lintweg in Wilgenrijk het knusse eiland op. De weg op het eiland is doodlopend, waardoor de buurt zeer autoluw en kindvriendelijk is.

Alle huizen en tuinen op Zomerbries liggen aan het water. U kunt maximaal genieten van uw ruime tuin door de grote schuifpui in de achtergevel en de veranda, waar het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven is. Dit prachtige eiland biedt een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

De Buurt
Interesse in
Zomerbries 1?