Zomerbries Huizen Detail 3 en 13
Verkocht

Zomerbries 13

TypeTwee-onder-een-kap huis
BuurtZomerbries
Woonoppervlakte194 m2
Perceeloppervlakte460 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers5 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs706.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Dwarskap
Orientatie
Noord- West
Ligging
op het eiland

Dit prachtige twee-onder-één-kaphuis is luxe en ruim ingedeeld. Elk huis heeft een herkenbare entree met een deurluifel en een sokkel of bankje naast de robuuste houten voordeur. Via de voordeur aan de zijkant komt u binnen in de ruime hal. Op de begane grond is ruimte voor een grote woonkeuken, de aansluiting voor een eventueel kookeiland ligt bij oplevering zelfs al voor u klaar. Via de grote schuifpui in de woonkamer heeft u toegang tot de ruime tuin aan het water met een breed terras. Doordat de tuin zowel breed (meer dan 12 meter) als diep (ruim 13 meter) is en op het noordwesten ligt, kunt u lang genieten van de zon. Op de dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op de achtergevel kunt u zelf tuinverlichting of warmtelampen aansluiten, zo kunt u ook ’s avonds van uw tuin genieten.

Het huis heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en 2 slaapkamers, een installatie-ruimte en een vliering op de 2e verdieping. De badkamer en toiletten worden casco opgeleverd; op de eerste verdieping bevindt zich een separaat toilet. Het eiland Zomerbries en de prachtige huizen bieden een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

Kenmerken
  • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
  • 2 slaapkamers op de 2de verdieping
  • Separaat toilet op 1e verdieping
  • Badkamer en toiletten casco
  • Grote boiler (270 liter)
  • Aansluiting en afvoer voor kookeiland
  • Dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op achtergevel
  • Inclusief hoogwaardige installatie met bodemwarmtepomp
  • Tuin aan het water met berging
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
OptiebeschrijvingType
Alle documentenzip-file
Technische Omschrijving Zomerbriespdf
Kleur en materiaalstaat Zomerbriespdf
Aannemingsovereenkomst Zomerbriespdf
Zomerbries erratum 1pdf
Zomerbries erratum 2pdf
Opschortende Voorwaarden Zomerbriesword
Model Verkooptekening CBpdf
Model Verkooptekening A1 Bpdf
Afwerkstaat type Bpdf
Zomerbries kavelpaspoort kavel 13pdf
Opdrachtbevestiging verplicht meer-/minderwerk Zomerbries 13pdf
Documenten
Wilgenrijk Plankaart Buurt Zomerbries
Zomerbries

Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is geïnspireerd op wonen op een landelijk erf en natuurlijke oevers in typisch Hollands waterrijke omgeving. De huizen staan zo gegroepeerd dat ruime erven ontstaan voor uw entree met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen zijn via een karakteristieke brug te bereiken. Deze brug begeleidt u van de lintweg in Wilgenrijk het knusse eiland op. De weg op het eiland is doodlopend, waardoor de buurt zeer autoluw en kindvriendelijk is.

Alle huizen en tuinen op Zomerbries liggen aan het water. U kunt maximaal genieten van uw ruime tuin door de grote schuifpui in de achtergevel en de veranda, waar het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven is. Dit prachtige eiland biedt een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

De Buurt
Interesse in
Zomerbries 13?