Zomerbries Huizendetail bouwnummers 2 12 en 16

Zomerbries 16

Verkocht
TypeTwee-onder-een-kap huis
BuurtZomerbries
Woonoppervlakte187 m2
Perceeloppervlakte502 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers5 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs669.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Langskap
Orientatie
Noord- West
Ligging
op het eiland

Dit prachtige twee-onder-één-kaphuis heeft standaard een erker aan de zijkant. Hierdoor ontstaat er een enorme leefruimte op de begane grond. Hier is dan ook ruimte genoeg voor een grote woonkeuken met een schuifpui naar de tuin. De aansluiting voor een eventueel kookeiland ligt bij oplevering al voor u klaar. De tuin, met een breed terras, loopt aan drie zijdes rondom het huis. Met de aaneengesloten tuin op het zuidoosten aan de voorzijde, de zijkant op het zuidwesten en de achterzijde op het noordwesten kunt u van zonsopgang tot zonsondergang genieten van plekjes in de zon en schaduw in uw eigen tuin. Op de dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op de achtergevel kunt u zelf tuinverlichting of warmtelampen aansluiten, zo zit u er s’ avonds ook sfeervol en warm bij.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De badkamer en toiletten worden casco opgeleverd. De tweede verdieping heeft twee slaapkamers, een installatie-ruimte en een vliering. Zo is er voldoende ruimte voor wonen en werken vanuit huis. Het eiland Zomerbries en de prachtige huizen bieden een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

Kenmerken
  • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
  • 2 slaapkamers op 2de verdieping
  • Separaat toilet op 1e verdieping
  • Badkamer en toiletten casco
  • Grote boiler (270 liter)
  • Aansluiting en afvoer voor kookeiland
  • Dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op achtergevel
  • Inclusief hoogwaardige installatie met bodemwarmtepomp
  • Standaard erker voor een ruime begane grond
  • Tuin aan het water met eigen berging
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Technische Omschrijving Zomerbries pdf
Kleur en materiaalstaat Zomerbries pdf
Aannemingsovereenkomst Zomerbries pdf
Zomerbries erratum 1 pdf
Zomerbries erratum 2 pdf
Opschortende Voorwaarden Zomerbries word
Model Verkooptekening CB pdf
Afwerkstaat type C pdf
Kavelpaspoort16 786 19 Kavel 16 pdf
Opdrachtbevestiging verplicht meer-/minderwerk Zomerbries 16 pdf
Documenten
Wilgenrijk Plankaart Buurt Zomerbries
Zomerbries

Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is geïnspireerd op wonen op een landelijk erf en natuurlijke oevers in typisch Hollands waterrijke omgeving. De huizen staan zo gegroepeerd dat ruime erven ontstaan voor uw entree met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen zijn via een karakteristieke brug te bereiken. Deze brug begeleidt u van de lintweg in Wilgenrijk het knusse eiland op. De weg op het eiland is doodlopend, waardoor de buurt zeer autoluw en kindvriendelijk is.

Alle huizen en tuinen op Zomerbries liggen aan het water. U kunt maximaal genieten van uw ruime tuin door de grote schuifpui in de achtergevel en de veranda, waar het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven is. Dit prachtige eiland biedt een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

De Buurt
Interesse in
Zomerbries 16?