Zomerbries Huizen Detail 6 9 en 18

Zomerbries 9

Verkocht
TypeDrie-onder-een-kap huis
BuurtZomerbries
Woonoppervlakte187 m2
Perceeloppervlakte226 m2
Verdiepingen3
Aantal kamers5 (waarvan 3 slaapkamers)
Prijs Vanaf574.500
Overzicht
Parkeren
op eigen terrein
Bijzonder
Dwarskap
Orientatie
Zuid
Ligging
op het eiland

Dit opvallende drie-onder-één-kaphuis met unieke gevel heeft standaard een eigen steiger aan het water in de diepe achtertuin. Op de begane grond bevindt zich tevens een inpandige berging die zowel van buitenaf als van binnenuit bereikbaar is. Via de grote schuifpui heeft u toegang tot de tuin die op het zuidoosten is gelegen en ruim 11 meter diep is. Met de eigen steiger aan het water ervaart u puur woongeluk. Op de dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op de achtergevel kunt u zelf tuinverlichting of warmtelampen aansluiten, zo kunt u ook ’s avonds van uw tuin genieten.

Het huis heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en twee slaapkamers, een installatie-ruimte en een vliering op de tweede verdieping. De badkamer en toiletten worden casco opgeleverd; op de eerste verdieping bevindt zich een separaat toilet. Het eiland Zomerbries en de prachtige huizen bieden een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

Kenmerken
  • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
  • 2 slaapkamers op 2de verdieping
  • Separaat toilet op 1e verdieping
  • Badkamer en toiletten casco
  • Grote boiler (270 liter)
  • Inclusief hoogwaardige installatie met bodemwarmtepomp
  • Royale tuin met steiger aan het water
  • Eigen inpandige berging
  • Dubbel geaarde spatwaterdichte wandcontactdoos op achtergevel
Kenmerken
Plattegronden
Documenten
Optiebeschrijving Type
Alle documenten zip-file
Technische Omschrijving Zomerbries pdf
Kleur en materiaalstaat Zomerbries pdf
Aannemingsovereenkomst Zomerbries pdf
Zomerbries erratum 1 pdf
Zomerbries erratum 2 pdf
Opschortende Voorwaarden Zomerbries word
Model Verkooptekening A1 DA2 pdf
Afwerkstaat type D pdf
Zomerbries kavelpaspoort kavel 9 pdf
Opdrachtbevestiging verplicht meer-/minderwerk Zomerbries 09 pdf
Documenten
Wilgenrijk Plankaart Buurt Zomerbries
Zomerbries

Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is geïnspireerd op wonen op een landelijk erf en natuurlijke oevers in typisch Hollands waterrijke omgeving. De huizen staan zo gegroepeerd dat ruime erven ontstaan voor uw entree met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen zijn via een karakteristieke brug te bereiken. Deze brug begeleidt u van de lintweg in Wilgenrijk het knusse eiland op. De weg op het eiland is doodlopend, waardoor de buurt zeer autoluw en kindvriendelijk is.

Alle huizen en tuinen op Zomerbries liggen aan het water. U kunt maximaal genieten van uw ruime tuin door de grote schuifpui in de achtergevel en de veranda, waar het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven is. Dit prachtige eiland biedt een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen.

De Buurt
Interesse in
Zomerbries 9?