Huren in Wilgenrijk
Huren in Wilgenrijk

Zo werkt huren in Wilgenrijk

Naast nieuwe koophuizen en -appartementen worden er in Wilgenrijk ook nieuwe huurhuizen en -appartementen gebouwd in diverse buurten. Deze huurhuizen en -appartementen, in zowel de vrije- als sociale huursector, worden door verschillende partijen aangeboden. Op deze manier ontstaan er gevarieerde buurten, met huizen in diverse prijsklassen.

De Maassluise School, de stijl van de architectuur en het landschap waar het woongebied zo bekend om staat, zorgt voor eenheid en is overal terug te zien. Of men nu koopt of huurt in Wilgenrijk, iedere bewoner beleeft dezelfde kenmerkende kwaliteiten van het woongebied.

Huren in Wilgenrijk

Vrije sector huur in Wilgenrijk

De vrije sector verhuur verloopt via externe verhuurmakelaars. Zodra er beschikbaar aanbod is in deze sector, is dit terug te vinden op de website van de verhuurder. Wanneer u interesse heeft in één van deze huurhuizen of -appartementen, kunt u direct contact opnemen met de desbetreffende verhuurder. Met welke verhuurder dit is, is afhankelijk van de buurt waarin u geïnteresseerd bent. In onderstaand overzicht is af te lezen bij welke verhuurder u terecht kunt.

Sociale huur in Wilgenrijk

De sociale verhuur verloopt via Maasdelta. Dit aanbod wordt dan ook niet weergeven op de Wilgenrijk website. Deze huizen komen bij beschikbaarheid online op de website van WoonnetRijnmond. Om in aanmerking te komen voor een sociaal huurhuis, dient u te voldoen aan bepaalde voorwaardes. Zo moet u ingeschreven staan bij WoonnetRijnmond en moet u voldoen aan bepaalde budgeteisen. Nadat u bent ingeschreven bij WoonnetRijnmond kunt u, mits u hiervoor in aanmerking komt, reageren op de beschikbare huurhuizen.

Interesse in huren?

Ook in toekomstige buurten in Wilgenrijk worden er nieuwe sociale- en vrijesectorhuurhuizen en -appartementen gebouwd. Heeft u interesse in huren in Wilgenrijk? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zodra er nieuwe huurhuizen of -appartementen gebouwd gaan worden, ontvangt u automatisch een e-mail met meer informatie.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Vragen over huren in Wilgenrijk
Proces verhuur
 • Hoe kom ik in aanmerking voor een huurhuis in Wilgenrijk?

  Dit is afhankelijk van het type huur. Het huuraanbod verschilt per buurt en bestaat uit vrije sector- en/of sociale huur. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende verhuur partij.

 • Kan ik ook een huis huren in Wilgenrijk?

  In Wilgenrijk worden er zowel vrije sector - als sociale huurhuizen aangeboden. Hierdoor is er een variërend aanbod voor iedereen. Wilt u meer informatie over de huurhuizen, dan kunt u contact opnemen met de verhuurder.

 • Hoe verloopt het huurproces?

  Voor meer informatie over het huurproces kunt u contact opnemen met de verhuur partij. Met welke partij dit is, is afhankelijk van de buurt waar u geïnteresseerd in bent. Via de pagina Huren in Wilgenrijk is te zien met welke partij u contact kunt opnemen.

Actueel aanbod
 • Welke type huur is er in Wilgenrijk te vinden?

  In Wilgenrijk komen er huizen en appartementen in zowel de vrije- als de sociale huursector. Voor het huidige aanbod dient u de website van de desbetreffende verhuurpartij in de gaten te houden. Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstig huurhuizen en -appartementen die nog gebouwd gaan worden, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina!

Verhuurders
 • Met welke verhuur partij moet ik contact opnemen?

  Met welke verhuur partij u contact moet opnemen is afhankelijk van de buurt waar u geïnteresseerd in bent. Op deze pagina is te zien met welke partij u contact kunt opnemen.

 • Wie zijn de verhuurders?

  Dit kan per huurhuis en per buurt verschillen. Bekijk op de Huren in Wilgenrijk pagina welke verhuurpartij is aangesloten bij de buurt waar u interesse in heeft.

Veelgestelde vragen