Volg de ontwikkelingen en blijf op de hoogte van de aankomende buurten!
Interesse in buurten
Interesse in buurten
Uitzicht
Langs de hoofdentree van Wilgenrijk komt een bijzondere en waterrijke buurt met een knus binnenhof. De huizen hebben een sfeervol en strak design, een hoog comfort en luxe. Uitzicht zal bestaan uit 28 koophuizen.
Waterjuffers
Binnenkort starten we met de verkoop van stijlvolle twee-onder-één-kaphuizen en hoek- en rijhuizen. U hoeft nu nog niet te kiezen voor een type huis; meld u aan voor de nieuwsbrief, dan houden wij u automatisch op de hoogte.
Parkzicht
De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkzicht. Waar u ontsnapt aan de hectiek van alledag en u kunt terugtrekken in ontspannen luxe.
Parkweide
Karakteristieke buurt met een diversiteit aan woonsferen langs de statige laan Verreweg, de groene en recreatieve Parkwal en een intiem hof. Parkweide krijgt 38 koophuizen en 44 huurhuizen- en appartementen.
Huurhuizen in Wilgenrijk
Naast nieuwe koophuizen en -appartementen worden er in Wilgenrijk ook nieuwe huurhuizen en appartementen gebouwd in diverse buurten. Deze huurhuizen worden door verschillende partijen in zowel de vrije- als in de sociale huursector aangeboden.
Wilgenrijk Algemeen
Blijf op de hoogte van alle aankomende buurten in Wilgenrijk.

Bedankt voor het doorgeven van uw interesse. We houden u op de hoogte!

Interesse in buurten
Vul uw account verder aan