Kerst in Wilgenrijk

De meest sfeervolle en gezellige tijd van het jaar staat weer voor de deur. En toch zijn ook de feestdagen dit jaar voor veel mensen anders dan waar zij op hoopte. U ontvangt misschien minder vrienden en familie dan u zou willen en u zult wat vaker online contact maken met dierbaren waar u niet mee samen kunt zijn tijdens de feestdagen. Bij Wilgenrijk zijn wij ervan bewust dat dit een groot gemis kan zijn. Om toch gevoel van saamhorigheid over te brengen naar uw geliefden, is iets moois bedacht! Bekijk de activiteiten hieronder:

Kerst Schaapskooi Wilgenrijk TV

Kerstgroet video opnemen voor uw dierbaren op 1 & 2 december


Kom op dinsdag 1 december of op woensdag 2 december tussen 17:00 – 20:00 uur langs bij de Schaapskooi om uw eigen kerstvideo boodschap voor uw dierbaren op te nemen! Het is geheel kosteloos en de Schaapskooi is compleet in kerstsferen versierd! Voor deze activiteit is aanmelding noodzakelijk.

Kerstgroet
Kerstboom Wilgenrijk

Wilgenrijk kerstboom bestellen


Door het grote succes van vorig jaar, kunt u ook dit jaar weer een Wilgenrijk kerstboom bestellen vóór 30 november. De bezorging van de bomen en de ophaalmomenten worden mede door Stichting Maatwerk Autisme georganiseerd en begeleid.

Kerstboom
Kerst nieuwsbrief langwerpig 2

December winactie: mooiste kerstversiering van Wilgenrijk 2020


Wie in Wilgenrijk heeft de meest sfeervolle kerstdecoratie aan huis en in de tuin? Hang kerstlampjes op, zet een kerststal neer of een kerstman op het dak! Hoe sfeervoller, hoe gezelliger! Op 24 december wordt de winnaar van de ‘Meest Sfeervolle Kersthuis van Wilgenrijk’ bekend gemaakt en krijgt het hele gezin een luxe diner thuisbezorgd op Oudejaarsdag!

Kerstversiering
Gift 4669449 1920

Kerstgeschenk van Wilgenrijk


Vanuit Wilgenrijk ontvangt u een sfeervol kerstgeschenk die een mooie bijdrage kan zijn om uw tuin sfeervol aan te kleden tijdens de feestdagen. Het kerstgeschenk wordt in de week van 16 december bij u thuis bezorgd als u in Wilgenrijk woont. Kopers ontvangen het geschenk op hun huidige woonadres.

Kerstgeschenk

Samen sfeervolle feestdagen

Geniet van de decembermaand!

Team Wilgenrijk

Videogroet opnemen voor uw dierbaren?