Op 11 november was het feestelijke moment daar! Ontwikkelaar en bouwer Plegt-Vos sloeg de eerste paal voor de 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen in de buurt Zomerbries, in woongebied Wilgenrijk. De boringen voor de warmtebronnen vonden voorafgaande aan de 1e paal, in oktober al plaats.

Het slaan van de heipalen zal enkele weken in beslag nemen, daarna wordt er gestart met het verder uitgraven van de bouwputten en het realiseren van de funderingen. Naar verwachting worden de huizen in het derde kwartaal van 2021 opgeleverd. Lees het interview met de bouwer Plegt-Vos over de bouwperiode.

Nog enkele huizen beschikbaar


Op het eiland Zomerbries zijn er nog enkele huizen beschikbaar. De huizen hebben een woonoppervlakte vanaf 172 m², 2 royale of 3 standaard slaapkamers op de 1e verdieping en 1 of 2 slaapkamers op de 2e verdieping. Alle huizen liggen aan het water en via een grote schuifpui heeft u toegang tot de diepe tuin met veranda en breed terras. Ook aan parkeren is gedacht, u heeft op uw eigen kavel ruimte voor 2 parkeerplaatsen. Op Zomerbries heeft u alle ruimte voor u en uw gezin om te wonen, vanuit huis te werken en te ontspannen. Bekijk de beschikbare huizen.

Buurt Zomerbries


Zomerbries is een nieuwe buurt binnen Wilgenrijk. Het is een kleinschalig eiland met 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen. “Het wordt een groene omgeving, waterrijk, mooie lanen en twee parkeerplaatsen op eigen terrein, kortom een echt kindvriendelijk en leuk eiland om te gaan wonen!” aldus de makelaar Michiel van der Harst. De huizen op Zomerbries hebben een bijzondere architectuur en zijn opvallend stijlvol door het gebruik van echte materialen zoals houten draagconstructies, natuursteen en keramische dakpannen. In combinatie met het lichte metselwerk heeft het eiland een licht en zonnig karakter.

Zomerbries Impressie 1
Zomerbries Huistype Nieuwsbrief D
Zomerbries Impressie 3
Zomerbries Impressie 2

Nieuwsgierig naar wonen in Wilgenrijk?


Geïnteresseerden zijn van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110. U kunt hier terecht voor een kop koffie, meer informatie over het woongebied en het huidige huizenaanbod. U kunt ook een wandeling maken door het woongebied en zelf het woongeluk ervaren. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.0uur. Op www.wilgenrijk.nl is ook uitgebreide informatie te vinden over het actuele aanbod en de toekomstige ontwikkelingen.

Nieuwsoverzicht