Goed nieuws! Vanaf vandaag zijn er 8 prachtige ruime kavels beschikbaar in de buurt Goedland. De kaveloppervlaktes liggen tussen de 585 m² en 975 m². De prijs voor een kavel (zonder huis) is vanaf circa € 365.000,- v.o.n.

U kunt eigenaar worden van één van deze unieke kavels in dit groene en waterrijke woongebied door uw interesse snel kenbaar te maken, want de belangstelling voor een kavel in Goedland is groot!

Goedland: veel ruimte voor uw droomhuis en tuin!

Net als in de eerste fase van Goedland, liggen deze kavels aan een parkachtig landschap. Waar de rest van Wilgenrijk zich vooral opent naar het omliggende karakteristiek Hollandse landschap, toont Goedland zich meer besloten, met ruime kavels voor zelfbouw en veel privacy. Doordat deze kavels ruim zijn opgezet, is er voldoende ruimte voor uw zelfbouwhuis met een grote zonnige tuin. Het is de ideale plek voor kinderen om vanuit de tuin het park in te lopen en heerlijk te spelen langs de kreek of bij één van de natuurlijke speelplekken.

Heeft u uw droomplek gevonden?

De inschrijfperiode is sinds vrijdag 12 maart 2021 12:00 uur gesloten. U kunt zich niet meer inschrijven voor de reservelijst. Goedland blijft in ontwikkeling. Er komen weer nieuwe kavels beschikbaar. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van de volgende start verkoop? Schrijf u zich dan in voor de nieuwsbrief hieronder.

Verkoop- en aankoopproces

Na het verstrijken van de inschrijfperiode op vrijdag 12 maart 2021, zal Wilgenrijk de kavels toebedelen waarbij zoveel mogelijk getracht wordt aan ieders voorkeur te voldoen. Uiterlijk vrijdag 19 maart 2021 horen de eerste gegadigden of er een kavel aan ze is toebedeeld. Daarna gaan we over tot het sluiten van een reserveringsovereenkomst. In de ‘Leidraad voor Zelfbouw’ kunt u meer lezen over het aankoopproces.

Impressie Goedland Vogelvlucht
Impressie Goedland Parkeren
Impressie Goedland Kreek Waterzijde

Geen kavel toegewezen gekregen?

Door de grote belangstelling in kavels op Goedland, is de kans aanwezig dat u geen kavel toegewezen krijgt. Ook dan wordt er contact met u opgenomen.

Contact met de Woonwinkel

Wilt u meer weten over het verkoopproces van de kavels in Goedland? Neem dan contact op met de Woonwinkel. Vanwege de Covid-19 maatregelen kunt u alleen op afspraak langskomen. De Woonwinkel is van maandag t/m vrijdag geopend en bereikbaar via:

Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken met de makelaar voor een videogesprek. De makelaar staat tijdens het videogesprek bij de prachtige gedetailleerde maquette om u in een vogelvlucht het woongebied te laten zien. Wilt u liever een fysieke ontmoeting? Via de website kunt u online een afspraak maken met de makelaar.

Nieuwsoverzicht