Woongeluk staat centraal in Wilgenrijk. Dat ziet u terug in de prachtige huizen en met zorg ingerichte buitenruimte. In de kerstperiode verandert Wilgenrijk in een magisch woongebied vol verlichte huizen, bruggen en kerstbomen. En ook in de huizen wordt het weer aangenaam knus en gezellig. Velen van ons tellen af naar 2022 en kijken uit naar mooie en zorgeloze momenten. Wilgenrijk werkt hard aan nieuw huizenaanbod. Nieuwsgierig naar de nieuwe huizen en buurten die er in het nieuwe jaar aankomen? Laat u verrassen in de adventskalender hieronder.

Woonwinkel tijdens kerstvakantie geopend

Ook in de kerstvakantie is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de Woonwinkel. Hier kunt u meer informatie en meerdere impressies vinden over de nieuwe huizen en buurten. U kunt zich ook in een vogelvlucht mee laten nemen door het woongebied aan de hand van de maquette. Liever zelf het gebied ontdekken? Maak een wandeling door het prachtig versierde woongebied en ervaar een beetje van het Wilgenrijk woongeluk.

Als eerste op de hoogte van het nieuwe huizenaanbod?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u automatisch een e-mail zodra er meer informatie beschikbaar is.

Nieuwsoverzicht