Bekijk Wilgenrijk vanuit een helikopter!

Wilgenrijk is een groene woonomgeving die zich voegt naar de natuur. Vanuit de lucht is dat heel goed te zien. Ontdek tijdens een helikoptervlucht hoe het landschap van het woongebied overgaat in drie verschillende woonsferen: de historische Weverskade met verkaveling en lintbebouwing, de eilanden met een ruime en waterrijke sfeer en het gebied rondom de lanen en hoven. In welke woonsfeer ligt uw droomplek?

Win een helikoptervlucht

Op de Open Dag van Wilgenrijk op zaterdag 16 juni 2018 kunt u een helikoptervlucht maken boven het woongebied en heeft u de keuze om de route te combineren met een vlucht Maassluis, Rotterdam of Den Haag. De helikopter zal opstijgen en landen in het woongebied zelf. De vluchten vinden plaats op basis van boekingen tussen 11:00 en 16:00 uur.

We verloten 1 helikoptervlucht voor 4 personen op de Open Dag met de route Maassluis. Wilt u kans maken op deze vlucht? Laat ons dan uiterlijk 6 juni 2018 via de button weten dat u mee doet. De winnaar krijgt op 7 juni 2018 persoonlijk bericht*

Ik wil kans maken op de helikoptervlucht

*Heeft u al een vlucht geboekt? U mag gewoon meedoen met de loting. Mocht u als winnaar uit de loting komen, dan vergoeden wij uw eerder gekochte tickets (max 4 personen).