Op 21 juli 2021 vond er een feestelijk moment plaats in woongebied Wilgenrijk in Maassluis. De állereerste huurders in Wilgenrijk ontvingen de sleutel van hun nieuwe huurhuis in de groene en waterrijke buurt Buitengoed.

Gefaseerde oplevering

In de buurt Buitengoed ontwikkelde Amvest 103 eengezinshuizen, waarvan 43 (vrije sector) huurhuizen. Ze liggen verspreid door de buurt langs kronkelende, sfeervolle groene lanen. De eerste 12 huizen zijn opgeleverd, de andere volgen gefaseerd tot begin 2022. De verhuur loopt via Vastgoedbeheerder en -verhuurder MVGM Wonen.

Een gevarieerd aanbod koop- én huurhuizen

Naast nieuwe koophuizen en –appartementen komen in Wilgenrijk de komende jaren ook nieuwe huurhuizen en appartementen. Deze huurhuizen worden door verschillende partijen verhuurd in zowel het sociale- als vrije sector huursegment. Geheel in lijn met de afspraken die hierover met de gemeente zijn gemaakt. Op deze manier ontstaan gevarieerde buurten, met huizen in diverse prijsklassen. De Maassluise School, de stijl in architectuur en landschap waar het gebied zo bekend om staat, zorgt voor eenheid en is overal terug te zien. Of men nu koopt of huurt in Wilgenrijk, iedere bewoner beleeft zo de kenmerkende kwaliteit van het gebied.

Nieuwsgierig naar wonen in Wilgenrijk?

Bent u nieuwsgierig naar wonen in Wilgenrijk? U bent van harte welkom in de Woonwinkel Wilgenrijk aan de Weverskade 110 in Maassluis. U kunt hier terecht voor meer informatie over het woongebied, het huidige en toekomstige woningaanbod of een wandeling door het gebied. Op www.wilgenrijk.nl vindt u meer informatie over het actuele aanbod en de toekomstige ontwikkelingen.

Nieuwsoverzicht