Nieuwe huizen en appartementen in Buitengoed beschikbaar

Rustig en Statig. Dat zijn de juiste woorden voor de laan en de huizen aan Verreweg in de buurt Buitengoed. De laan Verreweg is een belangrijke statige laan binnen het gehele gebied van Wilgenrijk. De ruime huizen, variërend van vrijstaande- en geschakelde herenhuizen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 175 m2 en riante zonnige tuinen. Samen met het luxe en kleinschalige appartementengebouw met 10 appartementen, het intieme karakter en de ruimte opzet ontstaat er een rustige woonsfeer. De unieke ontwerpfilosofie binnen Wilgenrijk, ‘De Maassluise School’ is terug te zien in het ontwerp en in de verspringing en verschillende kleuren van het metselwerk. Dit creëert een groene en fijne leefomgeving met schitterende gedetailleerde huizen.

Ontwikkelende bouwer

ABB Bouwgroep ontwikkelt en realiseert de huizen aan Verreweg in de buurt Buitengoed. Zeinstra Veerbeek Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het plan. Wilgenrijk heeft in ABB Bouwgroep een partner gevonden die de ontwerpfilosofie van de Maassluise School op een bijzondere en snelle manier eigen heeft gemaakt en daardoor goed past bij Wilgenrijk.

Wilt u meer weten?

In het voorjaar van 2019 staat de Start Verkoop voor de huizen van Verreweg in de buurt Buitengoed gepland. Wilt u op de hoogte gehouden worden en het nieuws rondom de huizen langs Verreweg op de voet volgen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, dan houden we u automatisch op de hoogte. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk via woonwinkel@wilgenrijk.nl of 085- 792 82 02