Dinsdag 19 januari ontving Wilgenrijk in samenwerking met JINC en Gebiedsmanagers de leerlingen van de Kardinaal Alfrinkschool. Deze ochtend stond in het teken van de verkeersveiligheid voor kinderen in het woongebied. Want wie kunnen hier beter over nadenken dan de kinderen zelf?

Na een korte presentatie vanuit Wilgenrijk en Gebiedsmanagers over beroepen in de gebiedsontwikkeling en civiele techniek, gingen de kinderen naar buiten het woongebied in, om in de praktijk te bekijken hoe de werkzaamheden er buiten aan toegaan.

Terug in de Woonwinkel zijn ze dan ook meteen aan de slag gegaan met het uitwerken van hun creatieve ideeën voor de verkeersveiligheid in Wilgenrijk. De dag werd gezamenlijk afgesloten met het pitchen van hun eigen ontworpen verkeersborden en hun visie op kruispunten in het gebied. Het waren leuke ideeën die we in de toekomst zeker mee kunnen nemen in de verdere ontwikkeling van Wilgenrijk.

Een geslaagde ochtend vol enthousiasme! Bedankt JINC voor de mogelijkheid om op deze manier onze vakgebieden te mogen introduceren aan de jeugd van de toekomst.

Jinc
Jinc rondje buiten
Jinc 4
Jinc 3
Nieuwsoverzicht