Vlak voor de bouwvak is ontwikkelende bouwer Thunnissen gestart met de bouw van de twee-onder-een-kaphuizen en herenhuizen op Rietkraag. De bouwer is gestart met de aanleg van de toekomstige (bouw)wegen. De overige (bouw) wegen volgen na de bouwvakantie. Ook aan de andere zijde van de Verreweg is het parkeer-/opslagterrein inmiddels aangelegd en is de oranje-witte bouwkeet van Thunnissen geplaatst. Verder is de boorstelling geplaatst voor het aanbrengen van de warmtebronnen. De komende weken gaan de boorwerkzaamheden door.

Nog enkele huizen beschikbaar

Wij hebben goed nieuws voor u, want er zijn nog een aantal huizen beschikbaar! Als u nu kiest voor een huis op Rietkraag, dan kiest u voor een huis waarvan u de afwerking nog kunt kiezen en wat al gebouwd gaat worden. Alle huizen zijn bijzonder ruim en beschikken over een meer dan riante buitenruimte.

Kijk voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid op de huizenpagina of neem contact op met Hofzicht Makelaars via telefoon (010) 200 40 61. Zij vertellen u graag over de beschikbare huizen en over de mogelijkheden die deze huizen te bieden hebben.

U bent ook van harte welkom in de Woonwinkel van Wilgenrijk aan de Weverskade 110. U kunt hier terecht voor meer informatie over het woongebied en het huidige huizenaanbod onder het genot van een kop koffie. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur – 17.00 uur.

Rietkraag: een groene en waterrijke buurt

Rietkraag is een uniek eiland binnen Wilgenrijk. Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Rietkraag. Rijdt u de woonwijk binnen, dan voelt u de geborgenheid. De buurt wordt omsloten door water aan drie zijden en Verreweg als statige brede laan. Op Rietkraag wordt u omringd door de natuur. De huizen zijn gelegen aan hofjes, groene parkjes of aan de waterkant.

De huizen zijn opvallend stijlvol ontworpen, geïnspireerd op een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise school. Elk huis is net even anders in uitstraling. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen. De combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk (banden, lateien en sierstenen), maar ook verschillende dakvormen, tuitgevels, erkers en gevel- en raamverdeling maken van Rietkraag een karakteristieke buurt die toch duidelijk een eenheid vormt.

Nieuwsoverzicht