Over een paar weken start de bouw van de huizen langs de statige en rustig gelegen laan Verreweg. Wij hebben goed nieuws voor u, want er zijn nog enkele huizen beschikbaar! Als u nu kiest voor een huis langs Verreweg, dan kiest u voor een huis waarvan u uw eigen afwerking nog kunt kiezen en wat volgende maand al gebouwd gaat worden. Dat is uniek voor een nieuwbouwhuis!

Woongebied Wilgenrijk en Verreweg

Wilgenrijk is een nieuw woongebied, waar de eerste bewoners hun intrede al gedaan hebben. Zij wonen er heerlijk en ervaren er echt, ontspannen, Hollands, en mooi wonen. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen in Wilgenrijk! Wilgenrijk is vanuit de grote steden Rotterdam en Den Haag binnen 20 minuten goed bereikbaar met de auto en met de metro via de Hoekse lijn. Ook in deze tijd kunt u er de sfeer proeven door er met de auto zelf doorheen te rijden. Toets Cornelis Van Der Lelylaan in, in uw navigatiesysteem en laat u verrassen.

De huizen langs de statige en rustig gelegen laan Verreweg liggen in de buurt Buitengoed. Een buurt gelegen in het woongebied van Wilgenrijk. Buitengoed is geïnspireerd op het statige Rotterdamse stadsdeel Kralingen. Een jaren dertig wijk met aaneengesloten herenhuizen, weelderige groene parken en vijvers omringd door villa’s.

De huizen langs Verreweg zijn extra luxe uitgevoerd, met bijvoorbeeld een uitbreiding van de woonkamer en dubbele openslaande deuren naar de royale tuin op het zuidwesten. Binnen is het ook heerlijk vertoeven: het gehele huis is voorzien van vloerverwarming en u kiest zelf uw droomkeuken en -badkamer.

Architectuur Verreweg


Zeinstra Veerbeek Architecten vertelt u graag meer over de prachtige architectuur. Langs Verreweg woont u met alle voordelen van een nieuwbouwhuis, in een royaal gedetailleerde huis in oud-Hollandse stijl. U heeft de keuze tussen een tussenherenhuis, hoekherenhuis of zelfs een vrijstaand huis!

https://www.facebook.com/watch...

Kenmerken huizen Verreweg Nieuw Hollands Huis

  • Maassluis is een historische stad met alle voorzieningen binnen handbereik;
  • Binnen 20 autominuten staat u in het centrum van Den Haag, Delft of Rotterdam. Het strand (Hoek van Holland) is zelfs binnen 15 minuten te bereiken.
  • Hoogwaardige architectuur waar u echt trots op kunt zijn!
  • Inclusief diverse uitbreidingen, zoals een uitbouw van de woonkamer en vergrootte badkamer
  • Royale tuin op het zuidwesten (veel zon!)
  • Volledige huis is voorzien van vloerverwarming
  • Volledig ingerichte 2de verdieping met minstens één slaapkamer
  • Woonoppervlakte vanaf 183 m²
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarvan 1 onder de carport
  • Zonnepanelen, gasloos en een warmtepomp

Heeft u de brochure al bekeken?

U leest meer over de huizen van Verreweg in de luxe verkoopbrochure. De brochure is online te downloaden en op te halen bij de makelaars. U kunt de brochure ook ophalen in de Woonwinkel van Wilgenrijk in Maassluis . Gaat u liever de deur niet uit maar wilt u wel de gedrukte brochure ontvangen? Stuurt u dan een mail naar woonwinkel@wilgenrijk.nl met uw adres en geef hierin aan dat u de brochure van Verreweg zou willen ontvangen. Dan sturen wij hem graag per post naar u toe.

Contact met de makelaar

De makelaars van Ooms makelaars uit Schiedam , Opschoor Makelaar uit Maassluis en WVK makelaars uit Voorburg staan klaar om, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, u te ontvangen op hun kantoor. Wilt u liever een digitale afspraak? Ook dat is mogelijk middels videobellen. Stuurt u ons een e-mail naar woonwinkel@wilgenrijk.nl we spreken u graag digitaal of via de telefoon.

Nieuwsoverzicht