Bent u op zoek naar een fijn huis in de geliefde groene en dorpse buurt Buitengoed?


De inschrijfperiode voor de 21 huizen langs Onderling is gesloten. U kunt zich nog wel inschrijven voor de reservelijst van deze huizen. De laatste 21 huizen langs de laan Onderling (71 t/m 93) hebben een woonoppervlakte vanaf 128 m², standaard drie slaapkamers en een vrij in te delen tweede verdieping bieden de huizen genoeg ruimte voor het hele gezin. De prijs is vanaf € 399.000,- v.o.n.

De huizen liggen aan de laan Onderling en staan in zeven korte rijen dichtbij het park. De laan is breed en krijgt een warme en groene uitstraling, onder andere door het plantsoen en de mooie bomen. Kinderen kunnen hierdoor dicht bij huis naar hartenlust spelen. In de tuin, de straat, de buurt en in het park om de hoek.

Exterieur 84 75

Kenmerken


  • Woonoppervlakte vanaf 128 m2
  • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
  • Vrij in te delen 2e verdieping
  • Vloerverwarming
  • Badkamer en toilet afgewerkt met fraai sanitair en tegelwerk
  • Diverse opties zoals een uitbouw, openslaande deuren, vergroten badkamer, 4e slaapkamer en dakkapel
  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief zonnepanelen
  • Aparte berging in de achtertuin
  • Vanaf € 399.000,- v.o.n.
Onderling Interieur Beeld

Download de brochure

Vanaf nu kunt u alle huizen, de verkoopdocumentatie en de prijzen online bekijken. Download de prachtige brochure met sfeerbeelden en plattegronden van de verschillende huizen en blader er digitaal lekker doorheen.

Schrijf u in voor de reservelijst van het huis van uw voorkeur(en)


Nu de inschrijfperiode voor de huizen is gesloten, worden nieuwe geïnteresseerden op de reservelijst voor de huizen geplaatst. De geïnteresseerden die hun voorkeuren binnen de inschrijfperiode t/m 15 juli hebben doorgegeven, worden op dit moment uitgenodigd voor een verkoopgesprek met de makelaars Ooms Makelaars uit Schiedam en WVK Makelaars uit Voorburg. Als zij besluiten over te gaan tot een koopovereenkomst, dan komen de huizen op de website onder optie.

Mocht het huis van uw voorkeur(en) weer beschikbaar komen, dan nodigt één van de makelaars u uit voor een vrijblijvend verkoopgesprek. De verkoop-/contracttekening en de gedrukte brochure van het huis ontvangt u nadat de afspraak is ingepland.

Huizen onder optie


Na de eerste online afspraak met de makelaar wordt er een optie verstrekt van een week. In die week vindt er opnieuw een online afspraak plaats met de kopersbegeleider van bouwer Dura Vermeer. U kunt dan bouwopties zoals een uitbouw of openslaande deuren bespreken en meenemen in uw besluit om over te gaan tot de koop van uw huis.

Contact met de Woonwinkel


Heeft u vragen of opmerkingen over Wilgenrijk, de buurt Buitengoed en het huizenaanbod? Of wilt u meer weten over het verkoopproces van de huizen in Buitengoed? De Woonwinkel is open voor bezoek op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. Wel vragen wij u de RIVM-richtlijnen in acht te nemen.Wilt u liever op een andere manier in contact komen met Wilgenrijk? Maak dan gebruik van de chatfunctie op wilgenrijk.nl, het telefoonnummer 085-7928202 of stuur uw vraag naar woonwinkel@wilgenrijk.nl

Nieuwsoverzicht