De belangstelling voor de 14 twee-onder-één-kaphuizen aan het water, 8 twee-onder-één-kaphuizen en 9 herenhuizen aan de groene laan Verreweg was groot. Deze huizen in de prachtige buurt Rietkraag zijn verkocht! Op 3 september 2020 sloeg ontwikkelaar en bouwer Thunnissen de 1e paal voor de 31 huizen in deze groene- en waterrijke buurt. De bouw is op dit moment in volle gang!

Nieuw huizenaanbod in het voorjaar 2021


Ook in 2021 heeft ontwikkelaar en bouwer Thunnissen, mooie nieuwe buurten op de planning staan. De komende jaren zullen zij nog vier nieuwe buurten realiseren, waarvan de eerstvolgende buurt naar verwachting in het voorjaar van 2021 in verkoop gaat. Deze buurt kenmerkt zich door een prachtige ligging en een diversiteit aan woonsferen: wonen aan het water, de recreatieve parkwal en een groen hof. Deze buurt bestaat uit 85 huizen in een gevarieerd aanbod van drie-en-vierlaagse hofhuizen, riante herenhuizen, twee-onder-één-kaphuizen en appartementen. De huizen hebben een woonoppervlak tussen de circa 150 m² en circa 220 m². De luxe appartementen aan de statige laan Verreweg hebben een woonoppervlakte tussen de circa 100 m² en 180 m².

Wilt u meer weten over deze nieuwe buurt?


Schrijf u dan in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Heeft u ook een account aangemaakt? Geef uw woonwensen door en pas uw persoonlijke profiel aan. Geef in een aantal eenvoudige stappen aan wat uw budget is, hoeveel kamers en aantal m² woonoppervlakte u wenst. Wilt u een tuin op het zuiden of een grote voortuin? Of liever een huis met een garage of carport? U kunt het allemaal aangeven. Op deze manier weten wij waar uw voorkeur naar uitgaat en ontvangt u informatie op maat.

Neem contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk


Heeft u vragen of opmerkingen over dit bericht of over Wilgenrijk? Neem dan telefonisch of online contact op met de Woonwinkel. Vanwege de Covid-19 maatregelen, is het tot ten minste 19 januari 2021 niet mogelijk om zonder afspraak langs de Woonwinkel te komen. Wel is de Woonwinkel geopend op afspraak en bereikbaar via:

Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken met de makelaar voor een videogesprek. De makelaar staat tijdens het videogesprek bij de prachtige gedetailleerde maquette om u in een vogelvlucht het woongebied te laten zien.

Nieuwsoverzicht