Leven in Wilgenrijk gaat over woongeluk. Het is een luxe als je, in tijden van ruim anderhalf jaar wereldwijde pandemie, je bezig kunt houden met het creëren van woongeluk. Dit geldt voor u als bewoner en geïnteresseerden, maar ook voor ons vanuit het Wilgenrijk-team. De pandemie was voor velen een uitdaging en voor sommigen is dat nog zacht uitgedrukt. We hopen vooral dat u gezond bent.

Wilgenrijk merkt gelukkig weer veel positieve energie in het woongebied: nieuwe huizen, buurten, buren, vriendschappen én nieuwe plannen! In deze Woonrede Wilgenrijk 2021 leest u alles over de nieuwe ontwikkelingen en prognoses voor het woongebied. Daarnaast laten we u graag de ‘Wilgenrijk in cijfers’ functionaliteit zien, waarbij u actueel op de hoogte blijft van leuke en interessante feiten over het woongebied.

Wilgenrijk in cijfers

Wilgenrijk groeit en ontwikkelt zich in een rap tempo. Het blijft in een woongebied in aanbouw altijd spannend wanneer en welk project er komt en wie uw nieuwe buren worden. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en cijfers? Bekijk het op ‘Wilgenrijk in cijfers’! Een prachtige infographic waar alle ontwikkelingen van het woongebied in één oogopslag te zien zijn en regelmatig geüpdatet wordt met de laatste cijfers.

Nieuwsoverzicht