U heeft er lang op gewacht, maar het is zover. Buitengoed, de nieuwste buurt in Wilgenrijk gaat in verkoop. Er is het afgelopen jaar met veel passie, aandacht en deskundigheid op het gebied van architectuur, landschap en wonen aan deze buurt gewerkt.

Verkoopbrochure online op 25 mei 2018

Op vrijdag 25 mei 2018 komt de verkoopbrochure online op de website van Buitengoed. Vanaf dat moment kunt u in alle rust alle huizen en appartementen bekijken van de 1e fase van Buitengoed. In de verkoopbrochure vindt u de ontwerpfilosofie van Buitengoed, het ontwerp in details per huis, plattegronden, technische documenten en de optielijsten. En uiteraard beleeft u hier vooral de sfeer van Buitengoed door de prachtige beelden die de buurt illustreren.

Informatieavond op 31 mei 2018

Op donderdagavond 31 mei 2018 start de Start Verkoop van de buurt Buitengoed officieel met een informatieavond in de Woonwinkel van Wilgenrijk, Weverskade 110 te Maassluis. Tussen 19.00u – 21.00u kunt u de impressiebeelden, plattegronden, de bijzondere maquette en alle informatie over Wilgenrijk en de buurt Buitengoed bekijken in de Woonwinkel.

Ook kunt u vragen stellen aan de makelaar en financieel adviseur over de huizen of appartementen en de aanschaf van een nieuwbouwhuis. We vragen u zich hieronder in te schrijven voor de informatieavond.

IK KOM NAAR DE INFORMATIEAVOND

Inschrijven huis naar keuze

Vanaf donderdag 31 mei 2018 kunt u zich online inschrijven en uw interesse tonen voor een huis via de website van Wilgenrijk. De inschrijving sluit op donderdag 14 juni 2018. Tot en met die dag kunt u uw voorkeur bij Wilgenrijk bekend maken. Daarna vindt de eerste toewijzing plaats. Geïnteresseerden ontvangen hierover uiterlijk 21 juni persoonlijk bericht. Vervolgens worden in volgorde van toewijzing gesprekken gevoerd met de Wilgenrijk makelaar. Nadat alle gesprekken zijn gevoerd komen de huizen uit deze eerste inschrijfronde onder optie.

Nieuwsoverzicht