Op vrijdag 4 maart 2016 is de ‘eerste paal’ geslagen van de woonbuurt Tweede Weverskade. Met dit feestelijk moment is symbolisch de start bouw gevierd van een uniek deel van Wilgenrijk.

Vol trots sloegen de eerste kopers, waaronder Burgemeester Haan, de ‘eerste paal’ van hun nieuwe woonplek. Dit feestelijke moment vond plaats in aanwezigheid van verschillende gasten, waaronder Wethouder Keijzer, Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling, de bewoners van de Weverskade en andere belangstellenden. Na de officiële handeling werd er geproost en maakten de nieuwe bewoners kennis met elkaar.

Burgemeester Haan en zijn vrouw waren er bij de start verkoop in juni 2015 direct bij en waren dan ook de eerste kopers van deze woonbuurt. De Burgemeester hoopt eind dit jaar zijn intrek te nemen in het nieuwe huis. Het huis uit het Huizenboek wordt volledig in stijl van de Maassluise School, gebouwd door Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling.

Stijlvol landelijk wonen, geheel naar uw wens

De Tweede Weverskade, is een meanderende weg, bestraat met rode baksteen, omzoomd met hagen en vol met grote bomen. Het biedt rust en ruimte in een landelijke sfeer. Door het gevoel van de oude Weverskade door te zetten in de Tweede Weverskade, ontstaat er een sfeer die u nergens anders vindt in het gebied.

De huizen hier zijn vrijstaand en twee-onder-een-kap en allemaal in de stijl van de Maassluise School. De ruime tuin is een verlengstuk van uw huis. Op en top landelijk wonen. Alle huizen zijn uniek en individueel herkenbaar, maar toch in harmonie met de huizen er omheen. Ze zijn door u met een architect ontworpen of komen uit het Huizenboek van deze buurt. Voor meer informatie klik hier.

Nieuwsoverzicht