Beleef het Wilgenrijkse woongeluk

De komende maanden is het Wilgenrijkse woongeluk te beleven tijdens verschillende gezellige evenementen. Aan het overwegen om in Wilgenrijk te gaan wonen, benieuwd naar de woonbeleving en toekomstplannen, of een leuk dagje erop uit? Kom dan tijdens het najaar naar onze stand op een van de volgende plekken.

Ervaar Wilgenrijk op de 39ste Furieade

Zaterdag 6 oktober is Wilgenrijk aanwezig op de 39e editie van de Furieade. Tijdens dit meerdaagse gratis evenement rond de Binnenhaven en Binnenstad van Maassluis staat alles in het teken van de zeevaart, die een belangrijke rol speelt in de historie van de stad. De Wilgenrijk stand biedt bezoekers een 360°-uitzicht op de woonbeleving door middel van de gedetailleerde maquette en informatie over het actuele huizenaanbod en de toekomstplannen.

De Furieade is een jaarlijks terugkerend evenement waar historische schepen en de roemrijke maritieme geschiedenis van Maassluis in het middelpunt van de belangstelling staan. De naam Furieade is afkomstig van stoomzeesleepboot De Furie die, na jaren van trouwe dienst, in 1978 naar Maassluis is gehaald voor een restauratie. Om te vieren dat De Furie in 1980 na de restauratie weer in gebruik genomen is, is in dat jaar de allereerste editie van het festijn georganiseerd. Dit jaar vindt het festijn plaats van woensdag 3 t/m zondag 7 oktober.

Woongeluk op de woonbeurs Den Haag

Op 3 november 2018  opent de prachtige Grote Kerk te Den Haag opnieuw haar deuren voor de Woonbeurs Regio Den Haag . Wilgenrijk is hier aanwezig met een speciaal voor de beurs ingerichte stand, waar bezoekers de beleving van wonen in Wilgenrijk kunnen ervaren en op de hoogte kunnen komen van het laatste huizenaanbod en ontwikkelingen in het woongebied.

Wonen met een rust die zeldzaam is voor de Randstad, vlakbij Den Haag en Rotterdam

Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. In Wilgenrijk staat de woonkwaliteit voorop en krijg je meer kavel voor je geld. Dankzij de goede aansluiting met de A20 bevindt je je bovendien binnen 20 autominuten in grote steden als Den Haag en Rotterdam.