Droomt u van exclusief en lommerrijk wonen in een parkachtig landschap?  In Goedland komen zo’n 40 vrije kavels met oppervlaktes tussen de 450 m² en 2.380 m² die gefaseerd in verkoop gaan.  De inschrijfperiode van de eerste 13 prachtige en ruime kavels met een kaveloppervlakte tussen de 480 m² en 645 m² is reeds gesloten. U kunt zich nog inschrijven voor de reservelijst van deze kavels.

De vrijstaande huizen op de 13 kavels oriënteren zich met de voorzijdes richting het park en de natuurlijke kreek, die beide volledig autovrij zijn. Aan de achterkant van de kavels bevinden zich 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een berging die optioneel uit te bouwen is met een carport of tot een garage. De prijs van de kavels is vanaf  315.000,- v.o.n.

Wonen in een groene oase

Goedland is een exclusieve, ontspannen, lommerrijke en groene omgeving. Het landschap wordt gevormd door een stevige bomenrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met de rijen knotwilgen rondom de historische Weverskade. Waar de rest van Wilgenrijk zich vooral opent naar het omliggende karakteristiek Hollandse landschap, toont Goedland zich meer besloten, met ruime kavels en veel privacy. 

Download de brochure van Goedland


Vanaf nu kunt u de brochure van  Goedland downloaden. Blader door de prachtige sfeerbeelden, informatie over de beoogde architectuur, de 13 kavels en nog veel meer.  In de huizenzoeker kunt u elke kavel individueel bekijken voor meer informatie over o.a. het kaveloppervlakte, (zon)ligging en de v.o.n. prijs.  

Goedland Park impressie

Heeft u uw droomplek gevonden?

U kunt zich inschrijven voor de reservelijst van de 13 kavels. Zodra er een reservering komt te vervallen wordt er contact met u opgenomen. Voor alle informatie over het reserveren en kopen van een kavel in Goedland verwijzen wij u graag naar de video onder het kopje 'verkoopproces'.

Verkoopproces


Direct na het verstrijken van de inschrijfperiode op 14 juli 12.00 uur zal Wilgenrijk de kavels toebedelen, waarbij zoveel mogelijk getracht wordt aan ieders voorkeur te voldoen. Daaropvolgend worden de geïnteresseerden uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek in de Woonwinkel om alle bijzonderheden van de kavel en het volledige aankoopproces door te nemen. In de video vertellen wij u graag meer.

Contact met de Woonwinkel


Een vrij kavel kopen en een eigen huis ontwerpen en bouwen is een van de grootste en uniekste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. U bent van harte welkom om langs te komen in de Woonwinkel of het woongebied te bezoeken. We benadrukken graag dat de aangescherpte richtlijnen rondom het coronavirus ook hier van kracht zijn. Komt u liever niet langs, maar wilt u wel in contact komen met de Woonwinkel of de makelaars? Dit kan telefonisch, per mail of via de chatfunctie op de website.

Heeft u vragen?


Neem gerust contact op met de Woonwinkel Wilgenrijk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 85 792 82 02 of via woonwinkel@wilgenrijk.nl

Nieuwsoverzicht