Steeds meer mensen zoeken een ruim huis omringd door ruimte, groen en rust. Een fijne plek om te wonen, te leven en te werken. De interesse in vrije bouwkavels neemt nog steeds toe, ook in het woongebied van Wilgenrijk. In de buurt Goedland, fase Glinster, zijn er vorige jaar 16 vrije kavels met oppervlaktes tussen de 435 m² en 1.024 m² in verkoop gegaan. Deze zijn bijna allemaal verkocht. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar, dus dit is de unieke kans om uw woondroom nog dit jaar uit te laten komen!

Vrij wonen tussen groenzones en natuurlijke oevers

De exclusieve groene buurt Goedland is ontwikkeld voor mensen die graag zelf een vrijstaand huis willen ontwerpen en bouwen binnen een kwalitatief hoogwaardige architectuur. Door de ligging van de kavels en de oriëntatie van de beoogde huizen, voelt wonen in Goedland zeer vrij, midden in een groen en lommerrijk landschap. Het is daarnaast dé ideale plek voor kinderen om vanuit de tuin het park in te lopen en heerlijk te spelen op het naastgelegen speeleiland, middenin de kreek.

Binnen Goedland, fase Glinster, zijn de voorzijdes van de huizen gericht op het park en het water en beide zijn volledig autovrij. De buurt Goedland zelf is autoluw. In de buurt wordt ‘binnen’ op een natuurlijke wijze verbonden met ‘buiten’ en ontstaat er een knusse plek met vrij en groen uitzicht. De buitenruimte bevat houtsingels, met gelaagde groenzones van kruiden, struiken, heester en bomen. Hierdoor ontstaat er een lommerrijke en behaaglijke sfeer. De kwaliteitseisen voor de architectuur en materialisering van de huizen geven Goedland een eigen karakter. Door de buurt is er ruimte om te wandelen, te spelen in de kleine speeltuin of van de zon te genieten langs de natuurlijke oevers. Hierdoor voelt wonen in Goedland zeer vrij en midden in het landschap.

De eerste paal is geslagen!

Nu bijna alle kavels zijn verkocht is het gebied klaar om bebouwd te worden. De 1e palen zijn eind februari al geslagen. De komende maanden zullen vele andere toekomstige bewoners volgen en zal de buurt snel steeds meer vorm krijgen. Wilgenrijk wenst iedereen een voorspoedige bouwperiode toe!

Interesse in zelfbouwkavels in Wilgenrijk?

Heeft u ook de droom om uw eigen huis te ontwerpen en te (laten) bouwen? Er zijn nog drie zelfbouwkavels in de buurt Goedland beschikbaar! Kijk voor meer informatie op de buurtpagina

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de zelfbouwkavels, neemt u dan contact op met de Woonwinkel. U kunt ook binnenlopen bij de Woonwinkel aan de Weverskade 110 in Maassluis. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Nieuwsoverzicht