Boris heeft jouw hulp nodig! Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas aan met de boot in de haven van Maassluis. Ook Boris was op de boot, want hij was door Sinterklaas uitgenodigd omdat Sinterklaas een groot probleem had. Er zijn namelijk zoveel cadeautjes dit jaar dat de pieten ze niet allemaal kunnen opslaan in de cadeauopslag. Boris helpt Sinterklaas door een huis in Wilgenrijk te gebruiken om ook daar cadeautjes te bewaren tot pakjesavond.

Boris is door Sinterklaas verantwoordelijk gesteld voor de sleutel van het huis in Wilgenrijk. Maar wat een pech, na de intocht is Boris helemaal door Maassluis naar het huis gewandeld en is per ongeluk de sleutel verloren. Hoe moet dat nou met de cadeautjes in het huis? Bekijk snel de video, want Boris en Sinterklaas hebben de hulp van alle kinderen uit Maassluis nodig om de sleutel te zoeken!

Over de Sinterklaasactie

Zoals je vaker doet als je iets kwijtraakt, is ook Boris in zijn hoofd alle plekken afgegaan waar hij langsgelopen is na de intocht van Sinterklaas. Op Instagram en Facebook plaatst Wilgenrijk, om de dag, een hint waar de sleutel zou kunnen liggen.

Heb jij de sleutel gevonden? Breng hem dan uiterlijk vrijdag 3 december 2021 voor 17.00 uur naar de Woonwinkel van Wilgenrijk, Weverskade 110 te Maassluis. Als vindersloon ligt er een Museumjaarkaart voor het hele gezin voor je klaar. Dat heb je wel verdiend als je pakjesavond in Maassluis hebt gered!

Het verhaal achter WilgenrijkTV

De Sinterklaasactie is een onderdeel van Wilgenrijk TV. Wilgenrijk TV, een eigentijds en een beetje eigenwijs platform waar u onze presentator, Boris Lange, kunt volgen tijdens zijn avonturen door Wilgenrijk en haar omgeving. Laat u tijdens de afleveringen van seizoen 1 en 2 meenemen door deze prachtige natuur- en waterrijke woonomgeving en leer Wilgenrijk, de ontwerpfilosofie, de buurten en de omgeving kennen.

Op het Wilgenrijk TV platform kunt u ook alle andere video’s over Wilgenrijk, verschillende buurten die eerder in verkoop zijn gegaan en evenementen in en rondom het woongebied terugkijken.

Om de week, op zondag, verschijnt er online een nieuwe aflevering van Wilgenrijk TV. Zorg ervoor dat u niets mist en houdt uw e-mail of onze website goed in de gaten. U kunt uzelf ook abonneren op ons YouTube kanaal of een account aanmaken op onze website www.wilgenrijk.nl

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over Wilgenrijk TV of over de zoektocht naar de sleutel van Boris? Neem dan contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk op 085-79 28 202. U kunt ook mailen naar woonwinkel@wilgenrijk.nl o f gebruik de chat op onze website. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Nieuwsoverzicht