Ontmoet het bestuur van de Stichting Beheer Beeldkwaliteit Wilgenrijk

Omdat beeldkwaliteit binnen Wilgenrijk erg belangrijk is werken wij samen met de Stichting Beheer Beeldkwaliteit Wilgenrijk. Deze stichting zorgt ervoor dat, ook wanneer Wilgenrijk volledig ontwikkeld is, de beeldkwaliteit wordt bewaakt en bewaard.

De stichting is opgezet voor en door bewoners. Om u alvast bekend te maken met de leden van de stichting stellen zij zichzelf hierbij aan u voor.

Voorzitter Karolina
Secretaris Sandra

Voorzitter Karolina Deegeling

Ik ben Karolina, een enthousiaste bewoonster van Wilgenrijk samen met mijn man en twee kinderen. Ik ben werkzaam als makelaar in de bruisende stad Rotterdam en kom voor de rust graag terug naar Wilgenrijk. Binnen de Stichting Beheer Beeldkwaliteit zet ik mij in om het mooie karakter en samenhangend beeld van onze wijk te behouden.

Secretaris Sandra Bouma

Ik ben Sandra Bouma en woon samen met mijn gezin in Buitengoed. Ik ben werkzaam in het onderwijs binnen Maassluis. De school waar ik werk, gaat waarschijnlijk binnen afzienbare tijd verhuizen naar Wilgenrijk. Dan heb ik de mazzel dat ik woon en werk in Wilgenrijk. Wij zijn al een lange tijd betrokken bij Wilgenrijk. Vanaf het eerste begin zijn wij gecharmeerd geweest van het woongebied. Het dorpse karakter sprak ons zeer aan. Een woongebied waar kwaliteit van wonen ruim aandacht krijgt. Dat er een Stichting in het leven is geroepen om de kwaliteit van de buurt te bewaren vind ik een mooi initiatief, waar ik graag aan meewerk. Samen met elkaar ervoor zorgen dat de kwaliteit van wonen in Wilgenrijk hoog blijft. Sinds 2020 ben ik de secretaris van de Stichting Beheer Beeldkwaliteit. Wellicht heeft u mij vorig jaar bij de openbare bijeenkomst al gezien.

Penningmeester Thomas Versteeg
Algemeen bestuurdslid Gerrit-Jan Middelbosch

Penningmeester Thomas Versteeg

Ik ben Thomas Versteeg, getrouwd en samen hebben we drie zonen. Wij wonen in de buurt Buitengoed in Wilgenrijk. Ik ben werkzaam bij woonzorgpark Sheerenloo waar ik mensen ondersteun met een verstandelijke beperking. Samen zorgen we voor een goed leven en het is mooi werk. Wilgenrijk is een supermooi woongebied vind ik zelf en ik ben er trots op dat ik daar mag wonen. Het leek mij daarom ook mooi om daaraan bij te dragen en dat was voor mij een drijfveer om mij aan te sluiten bij de stichting. Financiën beheren is onder andere binnen mijn werk al 22 jaar één van mijn taken en ik vind het fijn om de rol van penningmeester te mogen behartigen voor de Stichting Beheer Beeldkwaliteit Wilgenrijk.

Algemeen bestuurdslid Gerrit-Jan Middelbosch

Ik ben Gerrit-Jan Middelbosch, 36 jaar getrouwd en heb 2 dochters en 3 kleinkinderen.In mijn werkzame leven was ik General Manager bij diverse bedrijven en daarnaast Directeur Grootaandeelhouder in mijn eigen bedrijf. Ondertussen ben ik met pensioen. Ik ben met veel plezier 7 jaar lang penningmeester geweest bij de Maassluise Tennisvereniging Evergreen en vanaf 2018 vervul ik de functie van penningmeester bij Vereniging beheer Wevershof. Als één van de eerste bewoners van Wilgenrijk woonachtig op het mooie Wevershof, rijd ik nog dagelijks met veel plezier door Wilgenrijk met de gedachte: “Je zal daar maar wonen, prachtig!” Sinds 2021 zet ik mij in als Algemeen Bestuurslid van de Stichting Beheer Beeldkwaliteit Wilgenrijk. Ik zal vooral een signalerende functie hebben om de beeldkwaliteit van Wilgenrijk te waarborgen.

Inloopmiddag Beeldkwaliteit Wilgenrijk

Omdat we begrijpen dat het lastig kan zijn om te weten wat wel en niet mag, organiseren wij een aantal keer per jaar een dagdeel dat u langs kunt komen met al uw vragen rondom beeldkwaliteit en de gewenste aanpassingen aan uw huis. Dit is het moment om, voordat u uw aanvraag indient, te komen praten met iemand van het kwaliteitsteam of de Stichting Beheer Beeld Kwaliteit over o.a. of het ontwerp en positie van het bouwwerk waar u aan zit te denken zou mogen.


Op de planning:
26 maart 16:00-18:00 uur

Nieuwsoverzicht