De feestdagen staan weer voor de deur. Langzaamaan verschijnen de eerste kerstversieringen in het straatbeeld van Wilgenrijk. Sommigen wachten hiermee tot de Sint het land weer heeft verlaten, maar daarna ontstaan in korte tijd overal sfeervolle kersttaferelen door prachtige kerstdecoratie die de donkere straten oplichten. En dat is fijn! Na een turbulent jaar kunnen we allemaal wel een beetje extra gezelligheid en warmte gebruiken.

Wilgenrijk zal straks sfeervol verlicht zijn, maar samen met uw hulp wordt het nóg mooier! Aan alle bewoners van Wilgenrijk wordt daarom gevraagd hun tuin sfeervol aan te kleden. Hang kerstlampjes op, zet een kerststal neer of een kerstman op het dak! Hoe sfeervoller, hoe gezelliger! Help, als buren, elkaar een handje om jullie straat de mooiste straat van Wilgenrijk te maken. Om alvast een begin te maken van het gezellig aankleden van uw (voor)tuin, ontvangt u vanuit Wilgenrijk een mooi geschenk. Laat uw voortuin stralen. Plaats het geschenk op een mooie plek zodat u en uw buren ervan kunnen genieten tijdens de donkere maanden.

Uiteraard blijft uw prachtig gedoceerde huis niet ongezien. Twee juryleden wandelen op maandag 21 december of dinsdag 22 december door Wilgenrijk langs alle huizen. Het mooiste en meest stijlvolle huis wordt op 24 december uitroepen tot winnaar van de ‘Meest sfeervolle Kersthuis van Wilgenrijk! De winnaar wordt op oudejaarsdag verrast met een heerlijk thuisbezorgd luxe diner van Smaak & Meer voor het hele gezin!

Doet u ook mee?


Alle straten, lanen en pleintjes in Wilgenrijk worden prachtig vastgelegd door fotografe Sophia van den Hoek. U ontvangt een link waar u de foto van uw huis kunt bekijken en downloaden. Leuk om volgend jaar de foto als kerstkaart te gebruiken!

Nieuwsoverzicht