Uw eigen kerst videogroet opnemen


Op dinsdag 1 december of op woensdag 2 december tussen 17:00 – 20:00 uur geven wij u en uw gezin de mogelijkheid uw eigen kerstvideo boodschap op te nemen. U bent op één van deze dagen van harte welkom bij de Schaapskooi om uw boodschap in te komen spreken. De Schaapskooi is dan compleet in kerstsferen versierd!

Tijdens deze opname kunt u een kerst videogroet voor familie, vrienden en/of geliefdes opnemen. Na de opnames krijgt u de video via een privé YouTube link gemaild, die u weer kunt doorsturen naar uw dierbaren. Deze ontvangt u in week 51 (de week voor Kerst).

Tijdens de opnames vragen wij u ook om kort een algemene kerstgroet in te spreken voor alle kijkers van Wilgenrijk TV. Deze boodschap gebruiken wij graag als kerstgroet in de nieuwe aflevering van Wilgenrijk TV die op 20 december online komt. Dus vindt u het leuk om in de aflevering van Wilgenrijk TV te komen? Dit is uw kans!

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen tijdens de opnames. Om ervoor te zorgen dat de doorstroom van bezoekers zo veilig mogelijk verloopt, kunt u aangeven welk tijdstip u het beste uitkomt om de opname te maken. Wij zorgen ervoor dat het maximaal aantal mensen niet overschreden wordt. Ook vragen wij u de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Laat ons voor zondag 29 november 23:59 uur via de button hierboven weten op welk moment u langs wilt komen. Let wel: er is een maximaal aantal plekken beschikbaar!

Hopelijk zien wij u en uw gezin op 1 of 2 december in de Schaapskooi!

Fijne kerstgroeten,
Wilgenrijk Team

Nieuwsoverzicht