Laatste huizen Buitengoed beschikbaar

Na de startverkoop van een paar weken geleden zijn er inmiddels veel koopovereenkomsten gesloten voor zowel de huizen als de appartementen.
Er zijn nog huizen en appartementen beschikbaar.

Buitengoed is een typisch Wilgenrijkse buurt: veel woonkwaliteit en wooncomfort. Het is heerlijk wonen aan de waterkant of het park met zeer fraaie architectuur. Daarnaast hebben de huizen en de appartementen een ideale zonligging en een prachtig mooi uitzicht. Uniek in deze tijd: de start bouw staat voor dit jaar nog gepland. Dat betekent dat u eind 2019 al in uw nieuwe huis kunt wonen!

De huizen

De huizen, met allemaal een bijzondere indeling op meerdere lagen, hebben hun ingang aan de hofzijde. De grote woonkamer en keuken (die op een hoger niveau liggen) zorgen voor een wijds uitzicht over het water. Dit wordt versterkt door een extra hoog plafond aan de tuinzijde van wel 3.60 meter hoog! Alle huizen hebben standaard drie slaapkamers, bij sommige huizen mogelijke uitbreiding tot vier, en een tuin gelegen op het zuiden. Het is hier ontspannen wonen. Bekijk de laatste beschikbare huizen.

Appartementengebouw

Het appartementengebouw met zicht op het park is kleinschalig van opzet. Elk appartement heeft zijn eigen overdekte parkeerplaats onder het gebouw en een eigen berging. Dit zorgt tegelijk voor een hoogwaardige entree. Daarnaast hebben de appartementen, vanaf 87m2 tot 153m2, een ruim eigen balkon. Het uitzicht op het park vanaf dit balkon zorgt voor het comfort en gevoel van een tuin, zonder dat u het vele groenonderhoud heeft. Doordat elk appartement standaard twee slaapkamers heeft en er één lift per vijf appartementen is, wordt er een gevoel van luxe met een heerlijke open sfeer gecreëerd. Bekijk hier de laatste appartementen.

Mooiste loft in Wilgenrijk nog beschikbaar!

Het appartementengebouw beschikt over twee unieke lofts. Eén van de twee lofts is nog beschikbaar. De loft met een oppervlakte van 153m2, heeft minimaal twee ruime slaapkamers, een groot balkon (met mogelijkheid voor een extra loggia) en heeft een waanzinnige nokhoogte van wel 5 meter en een privé entree met de lift. Door de interieurontwerper La Fabrique zijn reeds twee inrichtingen, Rough Adventure en Modern White, geschetst maar uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen invulling te geven aan de indeling en het interieur. Lees meer over dit unieke loft op de website.

Interesse of vragen?

Heeft u interesse in één van de huizen of de appartementen? Of is uw oog gevallen op de unieke loft? Neemt u dan contact op met de Woonwinkel voor meer informatie of contact.