Inschrijfperiode kavels buurt Goedland gesloten

De inschrijfperiode voor de 16 kavels in de buurt Goedland, fase Glinster, is sinds 24 januari 12.00 uur gesloten. Wilgenrijk bedeelt de kavels toe aan de mensen die zich ingeschreven hebben, waarbij zoveel mogelijk getracht wordt aan ieders voorkeur te voldoen. Hierna vinden de eerste gesprekken plaats en worden er reserveringsovereenkomsten getekend. In de ‘Leidraad voor Zelfbouw’ kunt u meer lezen over het aankoopproces.

In de toekomst komen er weer nieuwe kavels in verkoop binnen Wilgenrijk. Bij interesse in een kavel kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan ontvangt u automatisch een bericht zodra er meer bekend is over de nieuwe kavels.

Goedland: veel ruimte voor uw droomhuis en tuin!

Net als in de eerste twee fases van Goedland, liggen deze kavels aan een parkachtig landschap. Waar de rest van Wilgenrijk zich vooral opent naar het omliggende karakteristiek Hollandse landschap, toont Goedland zich meer besloten, met ruime kavels voor zelfbouw en veel privacy. Doordat deze kavels ruim zijn opgezet, is er voldoende ruimte voor uw zelfbouwhuis met een grote zonnige tuin. Het is de ideale plek voor kinderen om vanuit de tuin het park in te lopen en heerlijk te spelen langs de kreek of bij één van de natuurlijke speelplekken.

Contact met de Woonwinkel

Wilt u meer weten over het verkoopproces van de kavels in Goedland of Wilgenrijk? Neem dan contact op met de Woonwinkel. Vanwege de Covid-19 maatregelen kunt u alleen op afspraak langskomen. De Woonwinkel is van maandag t/m vrijdag geopend en bereikbaar via:

Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken met de makelaar voor een videogesprek. De makelaar staat tijdens het videogesprek bij de prachtige gedetailleerde maquette om u in een vogelvlucht het woongebied te laten zien. Wilt u liever een fysieke ontmoeting? Via de website kunt u online een afspraak maken met de makelaar.

Nieuwsoverzicht