Op zaterdag 13 juni opende Wilgenrijk op feestelijke wijze de deuren van het gehele woongebied. De dag stond in het teken van kennismaken met Wilgenrijk en gaf het startsein voor de start verkoop van de tweede buurt genaamd Tweede Weverskade. Ruim 300 mensen bezochten de dag waarop in deze fase 39 kavels, voor zelfbouw of met huis, beschikbaar kwamen. Deze eerste inschrijftermijn sluit op 28 juni om 24:00u.

Tijdens de dag was het mogelijk het bouwterrein van de eerste buurten Wevershof en Tweede Weverskade te verkennen en Wilgenrijk persoonlijk ontmoeten in de Woonwinkel. In het proefhuis, de gerenoveerde boerderij genaamd Het Buitenhuis, werden de bezoekers hartelijk verwelkomt door de stylist en de eerste bewoners van Wilgenrijk.

Een nieuw stukje Nederland

Achter de schermen is er al geruime tijd gewerkt aan het plan, voor het ontwikkelen van dit groene, landelijke en waterrijke woongebied. Het starten van de verkoop, bouw van de eerste buurten en de opening van de gloednieuwe Woonwinkel, betekenen tevens een nieuwe fase in de ontwikkeling van dit nieuwe stukje Nederland.

Ontmoetingsplaats voor wonen

De Woonwinkel is vanaf heden geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00u tot 17:00u.

Nieuwsoverzicht