Sinds maandag 8 juli a.s om 12.00 uur gaat de nieuwe buurt Parkhof online in verkoop. Parkhof wordt een groene statige buurt met een ontspannen sfeer. Opvallend is de ruime opzet van het plan met rondom veel groen. De buurt Parkhof wordt aan twee zijden begrensd door de groene parkwal. In deze buurt heeft u de keuze uit 11 herenhuizen aan de statige laan Verreweg en 18 parkhuizen aan de groene parkwal.

8 juli online start verkoop

Sinds 8 juli is alle informatie per huis online beschikbaar. Denk hierbij aan de v.o.n. vraagprijs, impressiebeelden, plattegronden en de prachtige digitale brochure over de buurt. Ook kunt u vanaf dan online uw voorkeur uitspreken voor één of meer huizen. Inschrijvingen gaan vanaf heden online via uw online websiteaccount op de website van Wilgenrijk. Voor meer uitleg over uw websiteaccount en de werking van de inschrijving van een buurt via dit account, verwijzen wij u graag door naar onderstaande video.

Contact met Hofzicht Makelaars


Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Heeft u vragen over de buurt Parkzicht, de huizen of het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hofzicht Makelaars via:
010 200 40 61.

Nieuwsoverzicht