Bent u op zoek naar een loft met veel woonoppervlakte, licht, buitenruimte, weids groen uitzicht en op een rustig gelegen plek? Maar wilt u de voordelen van de stadsvoorzieningen behouden? Dan is het laatste loft in de buurt Parksingel van Wilgenrijk echt iets voor u! Het loft appartement ligt op de bovenste verdieping van het appartementengebouw in de buurt Parksingel en heeft daardoor veel pluspunten ten opzichte van een lagergelegen appartement:

1. Een weids uitzicht
Doordat het loft appartement op de bovenste verdieping van het appartementengebouw ligt, heeft u een prachtig weids uitzicht over de buurt, de singel, het groen en het woongebied en kunt u genieten van de zonsopkomst en zonsondergang.

2. Ruimte en luxe
Het loft appartement heeft een net wat luxere afwerking meegekregen dan de lagergelegen appartementen. Omdat loft 84, alleen samen met loft 85, op de bovenste verdieping van het appartementengebouw ligt, ervaart u veel woonruimte. Zo is de woonkamer met open keuken ruim 80m2, de grote slaapkamer ruim 34 m2 en de 2 andere slaapkamers elk circa 8 m2. De twee kleinere slaapkamers zijn als extra optie samen te voegen tot 1 grotere slaap- of studeerkamer. Ook aan de buitenruimte is gedacht. Zo heeft de loft 2 balkons, gelegen op het zuiden van 6 en 8 m2 en 1 dakterras, gelegen op het zuidoosten van circa 20m2 (zie plattegrond hieronder).

3. Een heerlijke stilte
Doordat u wat hoger woont, bent u wat verder weg van het omgevingsgeluid en kunt u heerlijk rustig wonen. Door de ligging van het appartementengebouw heeft u ook alle voordelen die gepaard gaan met het wonen in een stad. U zit vlak bij het openbaar vervoer, scholen, winkels en horeca en kunt makkelijk van een theater-, film- of muziekvoorstelling genieten.

4. Stralende zon
Omdat de loft op de bovenste verdieping ligt, is er alle ruimte voor 2 balkons, 1 dakterras en 10 raampartijen. Zeker op zonnige dagen merkt u daar alle voordelen van en kunt u heerlijk genieten van de zonsopkomst én zonsondergang.

Over de buurt Parksingel

Zoals de benaming al doet vermoeden, is Parksingel omringd door water aan drie zijden. Een groene en waterrijke buurt met een ontspannen sfeer. U vindt er natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur

Parksingel biedt ruimte aan 52 huizen en 33 appartementen, zowel koop als huur, die in type en uitvoering telkens anders zijn. Een mooi gevarieerd huizenaanbod, waarbij de verschillende woonsferen heel natuurlijk samenkomen en een sfeervol geheel vormen. De buurt is ontworpen binnen de ontwerpfilosofie de Maassluise School. De ontwikkelende bouwer is Thunnissen en de huizen worden verkocht door Hofzicht Makelaars.

Interesse in Parksingel loft 84?

Heeft u interesse in Parksingel loft 84 of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Hofzicht Makelaars via telefoonnummer 010 200 40 61 of e-mailadres nieuwbouw@hofzichtmakelaars.nl

U kunt ook langs komen in de Woonwinkel van Wilgenrijk aan de Weverskade 110 te Maassluis of contact opnemen via telefoonnummer 085-79 28 202 of e-mailadres woonwinkel@wilgenrijk.nl. De Woonwinkel is van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 - 17:00 uur geopend.

Nieuwsoverzicht