Het gebied langs de groene en recreatieve Parkwal verandert langzaam in een plek waar al vele families met veel plezier midden in het groen wonen. Op donderdag 7 december gaat de nieuwe buurt Parkzicht in verkoop. In deze groene buurt met haar bijzondere architectuur en karakteristieke daken heeft u de keuze uit 12 herenhuizen, 4 twee-onder-één-kaphuizen, 10 singelhuizen, 15 vierlaags parkhuizen en 5 hofhuizen. De huizen hebben een woonoppervlakte tussen de circa 149 m² en 244 m².

Huizenaanbod in Parkzicht

De prachtige lanen met bomenrijen, een rijkdom aan groen en de bijzondere architectuur verwelkomen u met open armen in de buurt Parkzicht. De buurt kenmerkt zich door de prachtige ligging, sierlijke fruitgaarden en de diversiteit aan huizen en gevels in verschillende woonsferen: aan de statige laan Verreweg, aan de groene Parkwal, langs de singel of aan een groen en intiem hof. Alle huizen zijn energiezuinig en gasloos. Door de diverse extra opties kunt u zelf uw droomhuis realiseren.

U kunt zich nu alvast oriënteren op het huizenaanbod op de website.

Parkzicht herenhuizen
Parkzicht hofhuizen
Parkzicht overview
Parkzicht parkhuizen

Start (online) verkoop op donderdag 7 december, 12.00 uur

Op 7 december om 12.00 uur gaan de 46 huizen online in verkoop. Vanaf het start verkoop moment is alle informatie per huis online beschikbaar. Denk hierbij aan de v.o.n. vraagprijs, impressiebeelden, plattegronden en de prachtige digitale brochure over de buurt. Ook kunt u vanaf dan online uw voorkeur uitspreken voor één of meer huizen. Inschrijvingen gaan vanaf heden online via uw online websiteaccount op de website van Wilgenrijk. Voor meer uitleg over uw websiteaccount en de werking van de inschrijving van een buurt via dit account, verwijzen wij u graag door naar onderstaande video.

Parkzicht tweekapper
Parkzicht singelhuizen
Parkzicht vanaf parkwal
Parkzicht tweekapper XL hoek

Contact met Hofzicht Makelaars


Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Heeft u vragen over de buurt Parkzicht, de huizen of het verkoopproces?

Neemt u dan contact op met Hofzicht Makelaars via:
010 200 40 61.

Nieuwsoverzicht