Start bouw van Verreweg in 2020

In het tweede kwartaal van 2020 start de bouw van Verreweg Nieuw Hollands Huis. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep heeft bekend gemaakt dat zij starten met de bouw van de 32 statige vrijstaande huizen, twee-onder-een-kaphuizen, geschakelde herenhuizen en appartementen. Verreweg ligt in de buurt Buitengoed in Wilgenrijk.

Inloopmiddag

Er zijn nog enkele huizen beschikbaar. U heeft nu de mogelijkheid om een duurzaam en groot huis te kopen met een gegarandeerde start bouw. Voor meer informatie kunt u tijdens de inloopmiddag bij de Woonwinkel van Wilgenrijk langs komen op donderdag 12 december tussen 16:00 - 17:30 uur. De makelaars (WVK Makelaars, Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen en Opschoor Makelaar) vertellen over de beschikbare huizen en mogelijkheden die de huizen aan de laan Verreweg te bieden hebben. Daarnaast is het mogelijk om de gedetailleerde maquette van het gehele woongebied te bekijken.

Buitengoed: groen en waterrijke open buurt met dorpse sfeer

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer in het populaire woongebied Wilgenrijk. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam; brede lanen, speelse vijvers, groene oevers, een ontspannen park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving.

Nieuwsgierig naar wonen in Verreweg Nieuw Hollands Huis?

U bent van harte welkom in de Woonwinkel van Wilgenrijk aan de Weverskade 110. U kunt hier terecht voor meer informatie over het woongebied en het huidige huizenaanbod onder het genot van een kop koffie. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur – 17.00 uur.

Nieuwsoverzicht