Dinsdag 10 december | 17:30 tot 19:30

Volgende week dinsdagavond 10 december is het zover; de nieuwe buurt Rietkraag gaat in verkoop!

Datum: dinsdagavond 10 december 2019
Tijdstip: 17:30 – 19:30 uur
Locatie: Woonwinkel van Wilgenrijk, Weverskade 110

Wilt u als eerste uw voorkeur doorgeven voor uw droomhuis en de brochure mee naar huis nemen? Kom dan naar de start verkoop avond. U kunt zich via de knop hieronder inschrijven. Op deze avond zijn Hofzicht Makelaars en ontwikkelende aannemer Thunnissen aanwezig om u meer te vertellen over de huizen op Rietkraag en om al uw vragen te beantwoorden.

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op de start verkoop avond 10 december a.s.

Komt u ook?
Wat kunt u op deze avond verwachten?

Tussen 17:30 en 19:30 uur kunt u de beelden, plattegronden en de gedetailleerde maquette bekijken. Daarnaast ontvangt alle informatie over Wilgenrijk, de buurt Rietkraag en haar huizen. Bovendien ligt er voor u een gedrukte brochure klaar, waarin u thuis alle informatie kunt doorlezen. Tijdens deze avond kunt u bij de makelaars en de financiële adviseurs terecht met al uw vragen over de huizen en wat het voor u betekent bij het aankopen van een nieuw huis.

Uw droomhuis gevonden?

Tijdens deze avond helpen we u graag met uw online inschrijving voor uw droomhuis. U kunt ook thuis inschrijven. Dit kan vanaf dinsdag 10 december 19:30 uur tot maandag 16 december 10.00 uur via de website van Wilgenrijk. Heeft u hulp nodig? Dan kunt altijd contact opnemen met de Woonwinkel.

Toewijzing

Na maandag 16 december 10.00 uur is het niet meer mogelijk om u in te schrijven en vindt de toewijzing plaats. De makelaar neemt contact met u op als u bent toegewezen op het huis van uw voorkeur. U ontvangt een e-mail als u op de reservelijst bent geplaatst

Wanneer vindt de toewijzing plaats?

De toewijzing vindt in dezelfde week plaats van de inschrijving. Heeft u een huis toegewezen gekregen? Dan nodigen wij u uit voor een gesprek bij Hofzicht Makelaars te Hillegom. Dit gesprek bestaat uit: een toelichting van de makelaar (verkooptekeningen/ technische omschrijving/ meer- & minderwerk/ overeenkomsten e.d.), een rondleiding in de showroom en een financiële check welke gedaan wordt door één van de betrokken hypotheekadviseurs.
 Wij starten donderdag 19 december a.s. met de afspraken.

Heeft u vragen over de start verkoop van Rietkraag? Neem dan contact op met de Woonwinkel op 085-79 28 202 of mail naar woonwinkel@wilgenrijk.nl

Wij hopen u te mogen ontmoeten op deze avond!

Rietkraag Impressie
Rietkraag Impressie
Nieuwsoverzicht