Vacature: Gebiedscoördinator Gebiedsontwikkeling

Voor 32 uur per week, met als startdatum zo snel als mogelijk

Over Wilgenrijk
Wilgenrijk is de naam van een uniek nieuw woongebied in Nederland. Wilgenrijk BV is gebiedsontwikkelaar van dit ruim 70 ha grote gebied tussen Rotterdam en Den Haag. Met oog voor hoge kwaliteit in stedenbouw, architectuur en buitenruimte wordt hier een groen- landelijk woonmilieu ontwikkeld waar regionaal de komende jaren veel vraag naar is. Samen met een aantal partners en een betrokken team gerenommeerde creatieve ontwerpers en adviseurs, ontwikkelt Wilgenrijk BV hier de komende jaren een gebied waarin ruimte is voor circa 1750 woningen. Ruimte, groen, water en comfort zijn kenmerkend. Focus is hierbij niet enkel een waardevol vastgoedproduct, maar de gehele woonbeleving van de toekomstige bewoners. De kernwaarden echt, ontspannen, Hollands en mooi zijn drijfveren voor de ontwikkeling van zowel producten als diensten in het gebied.

Ontwikkeling organisatie
In februari 2014 is het Bestemmingplan vastgesteld waardoor Wilgenrijk werkelijkheid kan worden. Afgelopen jaren is hard gewerkt aan de voorbereidingen hiervan. Niet alleen het woongebied groeit, ook de organisatie Wilgenrijk BV en haar netwerk van samenwerkingspartners groeien. Op dit moment werkt een vast en zeer betrokken team van mensen samen met een hecht expertnetwerk van ongeveer 30 mensen, aan de ontwikkeling van het woongebied. Wilgenrijk BV is naast gebiedsontwikkelaar ook grondeigenaar en op specifieke plekken projectontwikkelaar. Het bedrijf is onderdeel van DGI Europe BV.

Vanuit de Woonwinkel en het kantoor aan de Weverskade in Maassluis wordt gewerkt aan de ontwikkeling en verkoop van Wilgenrijk. De Woonwinkel vormt het kloppend hart van de organisatie van Wilgenrijk die de komende 10 tot 15 jaar het gebied zal verkopen. Wilgenrijk is het moedermerk waaronder verschillende partijen actief zullen zijn, met als centrale ontmoetings- en werkplek de Woonwinkel. Het is een plek voor geïnteresseerden, toekomstige bewoners, nieuwe bewoners en huidige omwonenden.

Functiebeschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, pro-actieve en sociale nieuwe collega voor de functie van Gebiedscoördinator. In deze functie ben je zichtbaar aanwezig in het woongebied. Je bent verantwoordelijk voor de logistieke afstemming tussen diverse partijen en voor de voorzieningen en het beheer van de ontwikkellocatie. In deze functie werk je zelfstandig maar is er dagelijks contact met de directe collega’s op kantoor.

Taken en verantwoordelijkheden
• Coördinatie, toezicht en ondersteuning bij technische uitvoering van
projecten;
• Toezicht en controle op het proces: van ontwerp naar contractstuk naar uitvoering; Hiervoor is afstemming met de diverse partijen die werkzaam zijn in het één van de belangrijkste taken van deze functie.

Functie eisen
• MBO werk- en denkniveau;
• Je beschikt over civieltechnische en bouwtechnische kennis;
• Je hebt kennis van CAD en GIS;
• Je hebt kennis en ervaring met MS Office;
• Je beschikt over goede mondelinge vaardigheden;
• Je hebt oog voor detail en bent gek op kwaliteit;
• Je bent een vroege vogel;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs;
• Je bent beschikbaar voor 32 uur per week;
• Je bent woonachtig in Maassluis of omgeving;

Wij bieden
Een ondernemende, creatieve en dynamische werkomgeving met een informele en betrokken cultuur. Waarin ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast kun je een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Contact en sollicitatie
Ben je enthousiast en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV voorzien van motivatie naar werkenbij@wilgenrijk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw L. Houweling, Gebiedscoördinator bij Wilgenrijk op +31 8812 288 66.