Vanaf nu kunt u alle huizen, de verkoopdocumentatie en de prijzen online bekijken. Download de prachtige brochure met sfeerbeelden en plattegronden van de verschillende huizen en blader er digitaal lekker doorheen.

Schrijf u in voor de reservelijst van het huis van uw voorkeur(en)


Nu de inschrijfperiode voor de huizen is gesloten, worden nieuwe geïnteresseerden op de reservelijst voor de huizen geplaatst. De geïnteresseerden die hun voorkeuren binnen de inschrijfperiode t/m 15 juli hebben doorgegeven, worden op dit moment uitgenodigd voor een verkoopgesprek met de makelaars Ooms Makelaars uit Schiedam en WVK Makelaars uit Voorburg. Als zij besluiten over te gaan tot een koopovereenkomst, dan komen de huizen op de website onder optie.

Mocht het huis van uw voorkeur(en) weer beschikbaar komen, dan nodigt één van de makelaars u uit voor een vrijblijvend verkoopgesprek. De verkoop-/contracttekening en de gedrukte brochure van het huis ontvangt u nadat de afspraak is ingepland.

Huizen onder optie


Na de eerste online afspraak met de makelaar wordt er een optie verstrekt van een week. In die week vindt er opnieuw een online afspraak plaats met de kopersbegeleider van bouwer Dura Vermeer. U kunt dan bouwopties zoals een uitbouw of openslaande deuren bespreken en meenemen in uw besluit om over te gaan tot de koop van uw huis.

Contact Woonwinkel


Heeft u vragen of opmerkingen over Wilgenrijk, de buurt Buitengoed en het huizenaanbod? Of wilt u meer weten over het verkoopproces van de huizen in Buitengoed? De Woonwinkel is open voor bezoek op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. Wel vragen wij u de RIVM-richtlijnen in acht te nemen.

Wilt u liever op een andere manier in contact komen met Wilgenrijk? Maak dan gebruik van de chatfunctie op wilgenrijk.nl, het telefoonnummer 085-7928202 of stuur uw vraag naar woonwinkel@wilgenrijk.nl

Nieuwsoverzicht