Verkoopproces Parkweide

De eerste inschrijvingen voor de 38 huizen in de nieuwste buurt Parkweide zijn ontvangen/binnen. Op dit moment vindt er door de makelaars van Hofzicht makelaars een toewijzing plaats aan de geïnteresseerden en worden de verkoopgesprekken ingepland. Na deze gesprekken komen de toegewezen huizen onder optie en krijgen de potentiële kopers de tijd om te bepalen of zij verder willen met het verkoopproces.

Inschrijven via het website account

Om het inschrijfproces gemakkelijker te maken, gaan alle inschrijvingen vanaf heden via uw eigen websiteaccount op de Wilgenrijk website. De voordelen en werking hiervan leggen wij graag aan u uit. Nu de start verkoop is gestart, ziet u hier op de website automatisch de button naar de online inschrijving.

Wat gebeurt er na het doorgeven van uw voorkeuren?

Na het invullen van uw voorkeuren, krijgt u een bevestiging in uw mailbox. Mocht u hier nog een wijziging in willen aanbrengen, dan kunt u dit gemakkelijk doen via uw Wilgenrijk account.

Na 13 oktober 2022 om 14.00 uur worden de eerste inschrijvingen meegenomen in het toewijzingsproces. De huizen worden uiterlijk 21 oktober 2022 toegewezen door de makelaars van Hofzicht Makelaars. Heeft u tijdens of na die periode interesse in een huis in de buurt Parkweide, dan kunt u dat nog steeds doorgeven via uw Wilgenrijk websiteaccount. De makelaars van Hofzicht Makelaars zullen dan contact met u opnemen.

U krijgt een huis toegewezen en dan?

Wanneer u een huis toegewezen krijgt, nodigt Hofzicht Makelaars u uit voor een verkoopgesprek op het kantoor van de makelaar. Dit gesprek zal bestaan uit: een toelichting van de makelaar (verkooptekeningen/ technische omschrijving/ meer- & minderwerk/ overeenkomsten e.d.), een rondleiding in de showroom en een financiële check welke gedaan wordt door één van de betrokken hypotheekadviseurs.

Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Hofhuis
Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Parkhuis
Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Herenhuis
Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Twee Kap
Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Straat
Wilgenrijk Parkweide Impressie Vogelvlucht

Geen huis toegewezen gekregen?

Heeft u geen huis naar uw voorkeur toegewezen gekregen? Dan ontvangt u een mail van de makelaar dat u op de reservelijst bent geplaatst voor uw voorkeuren. Het kan zijn dat er een optie op één van de huizen van uw voorkeur(en) komt te vervallen, dan wordt u als eerste benaderd voor een vrijblijvend verkoopgesprek met de makelaar van Hofzicht makelaars.

Heeft u in de tussentijd vragen?

Sinds begin oktober 2022 staat alle documentatie per huis online op de website van Wilgenrijk, zoals de brochure, plattegronden, sfeerbeelden en kunt u in onze huizenzoeker van elk huis de specificaties en prijzen vinden. Heeft u hierna nog vragen over de huizen? Dan kunt u contact opnemen met de makelaars van Hofzicht Makelaars via 010 200 40 61 of met de Woonwinkel van Wilgenrijk via de ‘Wilgenrijk chat’ hier op de website of telefonisch tussen 08:30 en 17:00 uur op 085-7928202.

Nieuwsoverzicht