Verkoopproces Parkweide

Als u het huis van uw dromen heeft gevonden, dan kunt u vanaf donderdag 6 oktober 2022 om 14.00 uur direct online uw voorkeur(en) uitspreken. Wilt u er nog even over nadenken? U heeft tot 13 oktober 2022 14.00 uur de tijd om uw voorkeur(en) door te geven.

Inschrijven via het website account

Om het inschrijfproces gemakkelijker te maken, gaan alle inschrijvingen vanaf heden via uw eigen websiteaccount op de Wilgenrijk website. De voordelen en werking hiervan leggen wij graag aan u uit. Zodra de start verkoop is gestart, verschijnt er op de website automatisch de button naar de online inschrijving.

Wat gebeurt er na het doorgeven van uw voorkeuren?

Na het invullen van uw voorkeuren, krijgt u een bevestiging in uw mailbox. Mocht u hier nog een wijziging in willen aanbrengen, dan kunt u dit gemakkelijk doen via uw Wilgenrijk account.

Op 13 oktober 2022 om 14.00 uur sluit de inschrijving voor de huizen in de buurt Parkweide. De huizen worden na 14 oktober 2022 toegewezen door de makelaars van Hofzicht Makelaars.

Wanneer u een huis toegewezen heeft gekregen, nodigen zij u uit voor een verkoopgesprek op het kantoor van de makelaar. Dit gesprek zal bestaan uit: een toelichting van de makelaar (verkooptekeningen/ technische omschrijving/ meer- & minderwerk/ overeenkomsten e.d.), een rondleiding in de showroom en een financiële check welke gedaan wordt door één van de betrokken hypotheekadviseurs.

Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Hofhuis
Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Parkhuis
Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Herenhuis
Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Twee Kap
Thunnissen Wilgenrijk Parkweide Exterieur Straat
Wilgenrijk Parkweide Impressie Vogelvlucht

Geen huis toegewezen gekregen?

Heeft u geen huis naar uw voorkeur toegewezen gekregen? Dan ontvangt u een mail van de makelaar dat u op de reservelijst bent geplaatst voor uw voorkeuren. Het kan zijn dat er een optie op één van de huizen van uw voorkeur(en) komt te vervallen, dan wordt u als eerste benaderd voor een vrijblijvend verkoopgesprek met de makelaar van Hofzicht makelaars.

Heeft u in de tussentijd vragen?

Vanaf 6 oktober 2022 om 14.00 uur staat alle documentatie per huis online op de website van Wilgenrijk, zoals de brochure, plattegronden, sfeerbeelden en kunt u in onze huizenzoeker van elk huis de specificaties en prijzen vinden. Heeft u hierna nog vragen over de huizen? Dan kunt u contact opnemen met de makelaars van Hofzicht Makelaars via 010 200 40 61 of met de Woonwinkel van Wilgenrijk via de ‘Wilgenrijk chat’ hier op de website of telefonisch tussen 08:30 en 17:00 uur op 085-7928202.

Nieuwsoverzicht