Online start verkoop


Bent u geïnteresseerd in een van de huizen van Zomerbries? Op woensdag 15 april 2020 om 12.00 uur zijn de 19 twee-en-drie-onder-één-kaphuizen van Zomerbries in verkoop gegaan via een online start verkoop. Dat houdt in dat u alle huizen, de brochure en de prijzen, online en ontspannen vanaf uw eigen bank of keukentafel kunt bekijken. De eerste inschrijving is nu gesloten. U kunt zich wel inschrijven en via de online reservelijst uw voorkeur doorgeven voor deze huizen. De makelaar neemt dan contact met u op zodra het huis van uw voorkeur alsnog beschikbaar komt. Heeft u vragen aan de makelaar? Het is mogelijk om met de makelaar in contact te komen via de ‘Wilgenrijk chat’ en uw vragen direct te stellen over de huizen.

Inschrijven voor de reservelijst


De inschrijftermijn voor de huizen van Zomerbries sloot op woensdag 29 april 2020 om 12:00 uur. Heeft u de inschrijving gemist en heeft u toch interesse in een huis op Zomerbries? Heeft u interesse in één van de huizen en wilt u meer weten? Of heeft u vragen over de huizen? Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende (telefonische) afspraak met de makelaar.

De toewijzing


Na het sluiten van de inschrijftermijn komen de huizen na 6 mei, middels toewijzing, onder optie op de huizenpagina. Als er een huis beschikbaar is of komt, dan nemen de makelaars of Wilgenrijk contact met u op en plannen een online verkoopgesprek met u in. De verkoop-/contracttekening en de gedrukte brochure van het huis ontvangt u nadat de afspraak is ingepland.

Huizen onder optie


Na de eerste online afspraak wordt er een optie verstrekt van een week. In deze periode kunt u met de makelaar in samenspraak met bouwer Plegt-Vos de opties bespreken zoals het aanbouwen van een erker of openslaande deuren.

Vragen?


Heeft u vragen over Wilgenrijk, de buurt Zomerbries, online start verkoop of het verkoopproces? Neem gerust contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk of met de makelaars van Ooms makelaars of WVK makelaars.

Nieuwsoverzicht