Dankzij het huidige digitale tijdperk kunt u aan uw keukentafel of op de bank binnen enkele muisklikken op zoek gaan naar een nieuw huis. Door allerlei beelden en projecten te bekijken kunt u al een goede indruk krijgen van het huizenaanbod. Toch is het vinden van uw droomhuis in een woongebied waar u zich thuis voelt een hele uitdaging! Het is fijn als u het huis, het woongebied en de omgeving zelf kunt ervaren. Door ervaren makelaars geïnformeerd worden over alle kenmerken van de huizen en een goede impressie krijgen van het woongebied. Een huis kopen is immers één van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk en dit doen we door middel van een fietsrondleiding door Wilgenrijk.

Meld u aan voor de fietsrondleiding


Graag nodigen wij u op vrijdag 11 september om 15:00 uur uit om met de makelaar en de Woonwinkel het woongebied in te rijden. We verzamelen voor de deur van de Woonwinkel van Wilgenrijk waarop we met een klein gezelschap Wilgenrijk ingaan via de historische Weverskade. U kunt voor de deur van de Woonwinkel uw auto gratis parkeren.

Wij laten u alle buurten en de Schaapskooi zien, we vertellen over de ontwerpfilosofie de ‘Maassluise School’ en de toekomstige ontwikkelingen binnen Wilgenrijk. De fietsrondleiding eindigt in de buurt Zomerbries met een gezellige borrel. U kunt langs de kavels van Zomerbries alle impressies en kenmerken van de huizen bekijken. Daarnaast kunt u de prachtige gedetailleerde maquette van Wilgenrijk bekijken en krijgt u na afloop een tasje met de brochures en andere informatie mee om deze thuis rustig door te bladeren. De rondleiding is geheel kosteloos en na afloop ontvangt een kleine fotoreportage in uw mail. Leuk als aandenken van het begin van wellicht een mooi aankoopproces!

In verband met de huidige RIVM-richtlijnen vragen wij u zich wel aan te melden voor de fietsrondleiding. Om uw en onze veiligheid te waarborgen zijn er beperkt aantal plekken, dus meldt u zich tijdig aan.

Whats App Image 2019 07 17 at 16 39 40
Whats App Image 2019 07 17 at 16 39 40 1
67060725 2890200307718092 6595332688607969280 n
Nieuwsoverzicht