Het prachtige woongebied Wilgenrijk ligt in een weids agrarisch gebied van ruim 7 hectare en wordt sinds 2014 gefaseerd ontwikkeld. Het nieuwe woongebied ligt tussen de bruisende steden Den Haag en Rotterdam, dicht bij het pittoreske historische stad Maassluis. Dit gebied beslaat een groot deel van de Dijkpolder wat binnen de contour van het Midden-Delflandgebied ligt.

Wilgenrijk is uniek op allerlei fronten. Dit komt door de weldoordachte inrichting van de buitenruimte, de architectuur geïnspireerd door de ontwerpfilosofie de ‘Maassluise School’, implementatie van duurzaamheid in de huizen, klimaatbestendigheid in het woongebied en de goede service en begeleiding door de makelaars van Wilgenrijk.

Memorabele momenten

Zo werd in 2014 de eerste boom gepland, startte in 2015 de bouw van de eerste buurt Wevershof en werd in 2016 de hoofdentree van het woongebied gerealiseerd. Ook zijn er door de jaren heen vanuit Wilgenrijk talrijke evenementen georganiseerd voor (toekomstige) bewoners om elkaar te ontmoeten en Wilgenrijk te leren kennen, zoals de traditionele Burendag en jaarlijkse Open Dagen. Sinds de start van de ontwikkeling van het woongebied hebben vele memorabele momenten plaatsgevonden en zullen de komende jaren er nog velen volgen.

Bent u geïnteresseerd om Wilgenrijk beter te leren kennen? Bekijk de velen belangrijke en mooie momenten op de Wilgenrijk Tijdlijn.

Nieuwsoverzicht