Woonwinkel blijft open


Nu ook Nederland volop getroffen is door het coronavirus, realiseren wij ons hoe belangrijk het is om u te laten weten dat de service en dienstverlening van Wilgenrijk gegarandeerd zijn en de ontwikkeling van het gebied doorgaat. Er zijn voorzorgsmaatregelen getroffen zodat ook de deuren van de Woonwinkel open kunnen zijn.

Sterker nog: de komende maanden gaan er nog heel veel mooie buurten en huizen in verkoop. Wilgenrijk heeft nieuwe manieren gevonden om u hier volledig in mee te nemen. Wij voorzien u graag van alle informatie over deze buurten en huizen, met alle onlinemogelijkheden die we hiervoor hebben! Uw woondroom blijft, net als uw verhuisbehoefte. Gebruik de komende tijd vooral om u samen goed voor te bereiden op deze mooie stap.

Persoonlijk contact


Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. Dit kan telefonisch, per mail, via de chatfunctie op de website én we werken aan videogesprekken met de makelaars! Nog steeds kunt u ook gewoon langskomen in het gebied en de Woonwinkel. We benadrukken dat de aangescherpte richtlijnen rondom het coronavirus ook hier van kracht zijn:

  • Wij begroeten u met een glimlach, maar houden wel minimaal 1,5 meter afstand van u;
  • Er is extra zorg voor de hygiëne in de Woonwinkel en de toiletten;
  • Wij vertellen graag over het woongebied en alle woonbuurten die in verkoop zijn. Indien onze medewerkers al in gesprek zijn, kijk dan lekker rond in de Woonwinkel want er is genoeg te lezen en te zien en genoeg ruimte om voldoende afstand van elkaar te houden. Wij komen bij u zodra uw voorgangers de winkel hebben verlaten.
  • Wij zien er streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. We vragen u hetzelfde te doen voor onze en elkaars gezondheid.

Chat met Wilgenrijk


Wilt of kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van de chatfunctie op wilgenrijk.nl, het telefoonnummer 085-7928202 of stuur uw vraag naar woonwinkel@wilgenrijk.nl

Nieuwe huizen in verkoop


Voordat het coronavirus Nederland bereikte, waren wij achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van o.a. een start verkoop evenement voor de buurt Buitengoed. Nu er geen fysieke evenementen meer georganiseerd mogen worden tot 1 juni 2020, gaan deze nieuwe huizen online in verkoop op 2 april 2020 om 12.00 uur. Zo kunt u thuis, veilig en ontspannen, op de bank of aan de keukentafel, alle huizen bekijken en uw voorkeur bekend maken.

Ook voor andere aankomende nieuwe huizen en kavels gaat de verkoop online gewoon door! Voor de buurt Zomerbries verwachten we dat de online start verkoop half april kan plaatsvinden. Hoe deze online start verkoop eruitziet en volgens welke procedure, laten we u zeer binnenkort weten. Wilt u op de hoogte blijven over de start verkoop evenementen of het huizenaanbod? Houd u dan uw e-mail of de website in de gaten voor de officiële uitnodiging en meer informatie.

Wij hopen u over een paar maanden weer persoonlijk te mogen ontmoeten op één van onze evenementen. Tot die tijd: blijf gezond en denk aan elkaar!

Team Wilgenrijk

Nieuwsoverzicht