Eindelijk is het zover; de Wilgenrijk evenementen mogen weer! Om dat te vieren organiseren wij op vrijdag 22 april 2022tussen 14.00 uur en 18.00 uur een feestelijke Wilgenrijk voorjaarsmarkt met kleine kraampjes en een foodtruck. U vindt er meer informatie over de toekomstige plannen in Wilgenrijk, bewoners met hun eigen producten en bedrijven, er zijn leuke activiteiten voor de kinderen en u kunt gezellig borrelen met uw (toekomstige) buren op het terras. De Wilgenrijk voorjaarsmarkt is voor iedereen uit Maassluis en omstreken gratis te bezoeken.

Ondernemende bewoners

Binnen Wilgenrijk zijn er veel bewoners met een eigen bedrijf. Tijdens de voorjaarsmarkt kunt u kennis maken met deze bewoners en hun bedrijf en producten. Ze zijn namelijk zelf ook aanwezig met een eigen kraam. Wie weet ontdekt u wel een nieuwe lokale favoriet!

Wilgenrijk Voorjaarsmarkt nieuwsbrief beeld

Locatie voorjaarsmarkt

De voorjaarsmarkt vindt plaats op vrijdag 22 april 2022 tussen 14.00 en 18.00 uur op het parkeerterrein voor de Woonwinkel van Wilgenrijk, aan de Weverskade 110 in Maassluis. Maak voor of na de voorjaarsmarkt ook gelijk een mooie wandeling of fietstocht door het woongebied. Er zijn weer een hoop nieuwe dingen te zien. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op de parkeerplaats achter de Woonwinkel.

Contact met de Woonwinkel

Heeft u vragen over de voorjaarsmarkt. Neemt u dan contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk via woonwinkel@wilgenrijk.nl of telefoonnummer 085 – 792 82 02.

Nieuwsoverzicht