Heeft u doordeweeks geen tijd om de Woonwinkel van Wilgenrijk te bezoeken? Kom dan op zaterdag 28 maart langs. Het is dé uitgelezen kans om u te oriënteren op de huizenmarkt, inspiratie op te doen wat uw woonwensen zijn of zelfs uw droomhuis te vinden. U bent tussen 10:00 - 16:00 uur welkom in de Woonwinkel aan de Weverskade 110 te Maassluis voor meer informatie over ons huidig huizenaanbod.

Hieronder vindt u alvast meer informatie over de beschikbare huizen van de prachtige buurten Rietkraag en Buitengoed en de te verwachte buurt Zomerbries.

Beschikbare huizen in Wilgenrijk

Bij Wilgenrijk vindt u een mooi aanbod aan beschikbare huizen in de buurten Rietkraag en Buitengoed. Deze buurten hebben beiden eigen unieke kenmerken, maar door de doordachte filosofie de ‘Maassluise School’, is er eenheid, ruimte voor variatie en hoge mate van kwaliteit. Geen huis is hetzelfde, terwijl ze toch duidelijk familie zijn.

Huizenaanbod op Rietkraag

Rietkraag is een uniek eiland binnen Wilgenrijk. De buurt wordt omsloten door water aan drie zijden en Verreweg als statige brede laan. De huizen op Rietkraag zijn gelegen aan hofjes, parken of aan de waterkant. Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Rietkraag.

Bekijk hier de beschikbare huizen:

Huizenaanbod in Buitengoed

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met een dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, vijvers, oevers en een park. Straten die slingeren, kleine binnenhoven, een fijne leefomgeving. In Buitengoed zijn er nog enkele prachtige huizen beschikbaar die nu voorzien zijn van extra opties die binnen de verkoopprijs vallen.

Bekijk hier de beschikbare huizen:

Wist u dat de verwachte start verkoop van de laatste fase van Buitengoed dit jaar zal plaatsvinden?

Te verwachte buurt Zomerbries

Wilgenrijk zal de komende jaren blijven bouwen aan knusse eilanden, statige lanen en meanderende lintwegen, waaronder de buurt Zomerbries. Op het gebied van kwaliteit, architectuur en duurzaamheid is Zomerbries een uniek eiland. Hier komen 19 twee-en-drie-onder-één-kap huizen, is autoluw en kindvriendelijk.

Bent u benieuwd naar de beschikbare huizen en de ontwikkelingen binnen Wilgenrijk? Kom dan langs, laat u informeren en geniet van een kopje koffie of thee voordat u heerlijk gaat wandelen of fietsen over de pittoreske Weverskade naar de nieuwe buurten.

Nieuwsoverzicht