Van stad aan het strand naar eerste stad aan de nieuwe waterweg

De drukte van de stad ligt achter u, thuis in Wilgenrijk komt u tot rust. Het huis dat u gekocht heeft, is nieuw en ruim. Boven en onder u geen buren. Het hele huis is van u en uw gezin. Met hetzelfde budget voor een huis had u in Den Haag nooit zoveel ruimte en luxe gekregen. In Wilgenrijk zijn alle voorzieningen in de buurt: sport, recreatie, het strand, scholen en een vernieuwd winkelcentrum. Alles is op wandel- en fietsafstand in de stad of omgeving bereikbaar.

Er is in het woongebied veel ruimte voor kinderen om veilig te spelen en voor volwassenen om te ontspannen en te recreëren langs de groene parkwal. De parkwal dempt het geluid van de nabije snelweg en vergroent het uitzicht. Langs de parkwal kunt u genieten van een wandeling over de knisperende wandelpaden, een fietstocht via de fietsroutes en een bezoekje brengen aan de dieren bij de schaapskooi.

Hoewel Den Haag altijd uw stad zal blijven, is wonen in Wilgenrijk zo slecht nog niet. En als u echt heimwee heeft, bent u met 20 autominuten weer in Den Haag voor het opzoeken van vrienden en familie.

Woongebied Wilgenrijk

Waar ligt het woongebied Wilgenrijk? Het woongebied ligt tussen Den Haag en Rotterdam, dicht bij de historische centra van Maassluis en Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. In dit nieuwe woongebied vindt u ruime kavels met unieke huizen. Van vrijstaand tot korte rijhuizen, van twee-onder-één-kap-huizen tot luxe appartementen; het huizenaanbod in Wilgenrijk is groot en gevarieerd.

Kenmerken woongebied

 • Nieuw woongebied op 20 autominuten van Den Haag en Rotterdam
 • Dicht bij de historische centra van Maassluis en Maasland
 • Op fietsafstand van het groene en waterrijke natuurgebied Midden-Delfland en het strand
 • Landelijk, groen en waterrijk
 • Knusse eilanden, statige lanen en meanderende lintwegen
 • Vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap-huizen, korte rijhuizen en kleinschalige appartementengebouwen
 • Hoogwaardige en stijlvolle visie op architectuur en buitenruimte
 • Grotere kavels dan elders in de regio voor een vergelijkbare prijs
 • Zeer kindvriendelijk en veilig, natuurspelen in eigen gebied
 • Recreatieve parkwal ter afscherming omgevingsgeluid
 • Bijzondere voorzieningen voor hoog comfort en ontspanning
 • Duurzame en waardevaste ontwikkeling

Ontwerpfilosofie de Maassluise School

Wilgenrijk kent een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise School. Het geeft principes en inspiratie voor architectuur en landschap. Dit zijn kaders voor huizen, gebouwen en de inrichting van kavels, tuinen, lanen en straten. Er is eenheid, ruimte voor variatie en een hoge mate van kwaliteit. Op deze manier ontstaat er een geliefd woongebied waar iedereen wil wonen. Geen huis is straks hetzelfde, terwijl ze toch duidelijk familie zijn. 

Huidige huizenaanbod


Het woongebied is continue in ontwikkeling. De kleinschalige buurten en huizen worden gefaseerd ontwerpen, ontwikkeld en gebouwd. Daardoor is er veel verschillend huizenaanbod naast elkaar in verkoop. Bent u benieuwd naar het huidige huizenaanbod? 

 

Bekijk hier het huidige huizenaanbod