Van stad met historische grachten naar een stad met historische vlieten

        fdafdadfafafa                                                    afddafafdaf
afgafadga

 

 

Wonen in een heerlijk ruim huis. Het huis ruikt nog helemaal nieuw en is ingedeeld naar uw woonwensen. Om u heen heeft u alle ruimte, een extra slaapkamer, een ruime tuin, misschien zelfs wel een zolder. Niet alleen het huis voldoet aan al uw wensen, het woongebied ook. Hier staat woongeluk van de bewoners centraal en dat ervaar je. Er is veel ruimte voor kinderen om veilig te spelen en voor volwassenen om te ontspannen en te recreëren langs de groene parkwal. De parkwal dempt het geluid van de nabije snelweg en vergroent het uitzicht. Langs de parkwal kunt u genieten van een wandeling over de knisperende wandelpaden, een fietstocht via de fietsroutes en een bezoekje brengen aan de dieren bij de schaapskooi.

Waar dit woongebied is? U bevindt zich in Wilgenrijk: een nieuw woongebied tussen Den Haag en Rotterdam, dicht bij de historische centra van Maassluis en Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. In dit nieuwe woongebied vindt u ruime kavels met unieke huizen. Van vrijstaande huizen tot korte rijhuizen, van twee onder-één-kap-huizen tot luxe appartementen; het huizenaanbod in Wilgenrijk is groot en gevarieerd.

Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen

Wilgenrijk is een nieuw woongebied tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij de historische centra van Maassluis en Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. In dit nieuwe woongebied vindt u ruime kavels met unieke huizen. Van vrij-staande huizen tot korte rijhuizen, van twee-onder-één-kaphuizen tot luxe appartementen; het huizenaanbod in Wilgenrijk is groot en gevarieerd.  

Kenmerken woongebied

 • Nieuw woongebied op 20 autominuten van Den Haag, Delft en Rotterdam
 • Dicht bij de historische centra van Maassluis en Maasland
 • Op fietsafstand van het groene en waterrijke natuurgebied Midden-Delfland en het strand
 • Landelijk, groen en waterrijk
 • Knusse eilanden, statige lanen en meanderende lintwegen
 • Vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap-huizen, korte rijhuizen en kleinschalige appartementengebouwen
 • Hoogwaardige en stijlvolle visie op architectuur en buitenruimte
 • Grotere kavels dan elders in de regio voor een vergelijkbare prijs
 • Zeer kindvriendelijk en veilig, natuurspelen in eigen gebied
 • Recreatieve parkwal ter afscherming omgevingsgeluid
 • Bijzondere voorzieningen voor hoog comfort en ontspanning
 • Duurzame en waardevaste ontwikkeling

Ontwerpfilosofie de Maassluise School

Wilgenrijk kent een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise School. Het geeft principes en inspiratie voor architectuur en landschap. Dit zijn kaders voor huizen, gebouwen en de inrichting van kavels, tuinen, lanen en straten. Er is eenheid, ruimte voor variatie en een hoge mate van kwaliteit. Op deze manier ontstaat er een geliefd woongebied waar iedereen wil wonen. Geen huis is straks hetzelfde, terwijl ze toch duidelijk familie zijn. 

Huidige huizenaanbod


Het woongebied is continue in ontwikkeling. De kleinschalige buurten en huizen worden gefaseerd ontwerpen, ontwikkeld en gebouwd. Daardoor is er veel verschillend huizenaanbod naast elkaar in verkoop. Bent u benieuwd naar het huidige huizenaanbod? 

 

Bekijk hier het huidige huizenaanbod