Je nieuwe (t)huis is aan te fietsen!

Stelt u zich eens voor..

Dat u groen, ruim en waterrijk woont. De keuze heeft tussen verschillende rijhuizen, hoekhuizen, vrijstaande huizen, maar ook de mogelijkheid om zelf te bouwen. En dat om de hoek van het Westland! Dat is wonen in Wilgenrijk. Hier vindt u veel ruimte, volop (natuur) speelgelegenheden voor kinderen, de rust om te recreëren en toch bent u zo in uw geliefde Westlandse omgeving. Alle denkbare voorzieningen heeft u hier bij de hand, zoals een groot winkelcentrum, diverse sportgelegenheden, het OV en de uitvalswegen naar het Westland en Hoek van Holland Strand. Ook de steden Rotterdam en Den Haag zijn maar 20 minuten autorijden verderop.

Kent u dit nog niet? U bevindt zich in Wilgenrijk: een nieuw woongebied op steenworp afstand van het Westland, de Hollandse kust en de steden Den Haag en Rotterdam. Dichtbij de historische centra van Maassluis en Maasland en het waterrijke natuurgebied Midden-Delfland.

Lees meer over Wilgenrijk

Wonen in Wilgenrijk

  • Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen.
  • 5 minuten met de auto van het Westland en maar 20 minuten van het strand, Delft, Rotterdam en Den Haag.
  • Landelijk, groen en waterrijk wonen met een gevarieerd huizenaanbod.
  • Grotere kavels dan elders in de regio voor een vergelijkbare prijs.

 

Ik wil direct het huizenaanbod bekijken

Hollandse historie in een moderne jas: geïnspireerd op het verleden, gemaakt in het heden.

Nieuwsgierig welke huizen nog beschikbaar zijn of wat er nog gebouwd gaat worden? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte!

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen!