Nationale Burendag
23 september 2023
Wilgenrijk
10:00 - 18:00 uur

Op 23 september 2023 wordt de nationale Burendag gevierd! Staat het al in uw agenda? Want ook in Wilgenrijk vieren we elk jaar Burendag! Omdat woongeluk uit meer bestaat dan alleen een mooi huis en een fijne omgeving, faciliteert Wilgenrijk de bewoners graag om ook met elkaar in verbinding te komen en te blijven! Altijd handig voor een extra handje of gezellig contact met elkaar.

Wilgenrijk geeft dit jaar iedereen de mogelijkheid om iets gezamenlijk met en/of voor elkaar en de buurt te organiseren. Denk aan uw eigen buurt, uw straat of met een aantal buurtgenoten. Wilgenrijk faciliteert verschillende spullen om deze dag nog mooier te maken en een gezellige sfeer te creëren. Denk hierbij aan een barbecue, een partytent, prikverlichting of statafels. De keuze is aan u!

Indien u, samen met uw buurtgenoten iets wilt organiseren, kunt u onderstaand formulier invullen. Hier kunt u maximaal 2 items uitkiezen waar u gebruik van zou willen maken tijdens Burendag. U kunt het formulier invullen tot uiterlijk 14 september.

Agendaoverzicht