Wilt u contact opnemen met Wilgenrijk of de Woonwinkel bezoeken?
Contact
Komt u langs?

Komt u graag langs op een afgesproken tijdstip of wilt u ons liever online ontmoeten? Via onderstaande knop kunt u een (online) afspraak inplannen met de Woonwinkel van Wilgenrijk. Rik, Jeanette of Caroliene van de Woonwinkel staan dan voor u klaar om u meer te laten zien en te vertellen over Wilgenrijk. Onze deuren staan elke maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 open voor spontaan bezoek.

Heeft u een dringende of specifieke vraag, bijvoorbeeld over een van de beschikbare huizen, neem dan telefonisch contact met ons op 085-7928202 of stuur ons een e-mail woonwinkel@wilgenrijk.nl.

We benadrukken graag dat de aangescherpte RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus ook hier van kracht zijn.

Bel de Woonwinkel

Contact Verzoek
Kaart

Schrijf u in en blijf op de hoogte

De Woonwinkel van Wilgenrijk is dé centrale ontmoetingsplaats voor wonen in Wilgenrijk. Het kloppend hart van de organisatie, waar alle informatie over het woongebied te vinden is. Zo is alle kennis, service en begeleiding dichtbij en binnen handbereik. In de Woonwinkel vindt u een prachtige gedetailleerde maquette van het woongebied, informatie over alle buurten en de beschikbare huizen. Neem een heerlijke kop koffie aan de bar of ga op uw gemak in onze gezellige huiskamer zitten waar u zich kunt verdiepen in bijvoorbeeld de ontwerpfilosofie de ‘Maassluise School’. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Woonwinkel
Fietsfoto

Ervaar het zelf

Wilt u zelf het woongebied zien en het woongeluk ervaren? Door de ligging aan de Weverskade, is dit daarnaast het perfecte startpunt voor een wandeling door het gebied. Wij ontmoeten u graag! Wij geven u graag (kosteloos) een persoonlijke rondleiding op één van onze fietsen of te voet. U mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid het woongebied bekijken. Loop even bij de Woonwinkel naar binnen, wij geven u dan graag een plattegrond met routes mee.  Het nabijgelegen cultuur-historisch natuurgebied Midden-Delfland biedt nog meer verrassingen voor langere fiets- of wandeltochten.

Wilgenrijk B.V.
Weverskade 110
3147 PA Maassluis

Telefoon: 085-7928202
E-mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl

ontdek het

Wij helpen u graag

Kom bij ons langs voor adviesgesprekken rondom wonen, bouw, aankoop, financiering en vele andere onderwerpen die bij het kopen van een huis komen kijken. Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. U bent van harte welkom om binnen te lopen bij de Woonwinkel en/of het woongebied te bezoeken. In de Woonwinkel van Wilgenrijk kunt u terecht voor meer informatie over het woongebied, de gedetailleerde maquette en het beschikbare en toekomstige huizenaanbod. De plek voor inspiratie en het ontmoeten van andere toekomstige bewoners.

Het Woonwinkel team
het team
Vacature people

Werken bij
Wilgenrijk

Bij Wilgenrijk doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken, daar werken we met z'n allen hard aan. Dat doen we met een energiek team. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bent u benieuwd naar onze vacatures?

Vacatures
Op de hoogte blijven?
Volg Wilgenrijk op de voet