Wilt u contact opnemen met Wilgenrijk of de Woonwinkel bezoeken?
Contact
Contact

We spreken graag met u af om kennis te maken. We kunnen u nog meer laten zien en vertellen, maar we zijn vooral benieuwd naar uw ideeën!

Wilgenrijk B.V.
Weverskade 110
3147 PA Maassluis

Telefoon: 085-7928202
E-mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl

Contact Verzoek
Kaart

Woonwinkel Wilgenrijk

De Woonwinkel Wilgenrijk, is niet alleen dé centrale ontmoetingsplaats voor wonen in Wilgenrijk. Het is tevens het kloppend hart van de Wilgenrijk organisatie, waar alle informatie over het woongebied beschikbaar is. Hierdoor is alle kennis, service en begeleiding dichtbij en benaderbaar. Zo vindt u er impressies van het huidige huizenaanbod, de gedetailleerde maquette van het woongebied en algemene informatie.

Daarnaast vinden in de Woonwinkel de adviesgesprekken plaats rondom wonen, bouw, aankoop, financiering, inrichting en vele andere belangrijke onderwerpen. Het is dé plek voor een inspirerend gesprek over uw woonwensen, maar ook kunt u er bijvoorbeeld andere toekomstige bewoners ontmoeten. Door de ligging aan de Weverskade, is dit daarnaast het perfecte startpunt voor een wandeling door het gebied. Wij ontmoeten u graag!

De Woonwinkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 – 17.00 uur.
Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten. Voor dringende vragen kunt u natuurlijk altijd een email sturen.

Woonwinkel
Vacature people

Werken bij
Wilgenrijk

Bij Wilgenrijk doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken, daar werken we met z'n allen hard aan. Dat doen we met een energiek team. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bent u benieuwd naar onze vacatures?

Vacatures
Volg Wilgenrijk op de voet