Wilt u contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk of het woongebied bezoeken?
Contact
Komt u langs?

Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. De Woonwinkel van Wilgenrijk is dé centrale ontmoetingsplaats voor wonen in Wilgenrijk. Het kloppend hart van de organisatie, waar alle informatie over het woongebied te vinden is. Zo is alle kennis, service en begeleiding dichtbij en binnen handbereik.

Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op met de makelaars van Wilgenrijk. Via de afspraakplanner hieronder kunt u een afspraak inplannen maar u kunt ook zonder afspraak binnenlopen bij de Woonwinkel. Door de versoepelingen van de maatregelen hoeft u geen mondkapje meer op, maar vragen u wel de "1,5 meter" maatregel in acht te nemen. De Woonwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur en bereikbaar via:

• telefoonnummer: 085-79 28 202;
• mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl;
• de chat hier rechts onderin uw beeld.

U kunt bijvoorbeeld een afspraak maken voor een gesprek met de makelaar. De makelaar staat tijdens het gesprek bij de prachtige gedetailleerde maquette om u in een vogelvlucht het woongebied te laten zien. Op de hoogte blijven van Wilgenrijk? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop.

Contact Verzoek
Kaart
Plan een afspaak
Afspraak
Het Woonwinkel team
het team

Bezoek het woongebied van Wilgenrijk

Wilt u het woongebied zien? Door de ligging van het woongebied aan de Weverskade, is de Woonwinkel het perfecte startpunt voor een wandeling of fietstocht door het gebied. Wij geven u graag (vrijblijvend) een persoonlijke rondleiding op één van onze fietsen of te voet. U mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid het woongebied bekijken. Het nabijgelegen cultuur-historisch natuurgebied Midden-Delfland biedt nog meer verrassingen voor langere fiets- of wandeltochten.

U kunt ook vanaf de bank op Wilgenrijk TV en onze video's alvast meer te weten komen over dit bijzondere woongebied.

Wilgenrijk Buitengoed Doorkijk Impressie 2

Huurhuizen


Staat een huurhuis in Wilgenrijk al onder optie? Geen zorgen, u kunt nog in aanmerking komen voor een huis. Via MVGM Wonen kunt u zich inschrijven. Ook kunt rechtstreeks contact opnemen met het MVGM nieuwbouwteam op telefoonnummer 088-432 40 80.

ontdek het
Vacature people

Werken bij
Wilgenrijk

Bij Wilgenrijk doen we de dingen nét even anders. Het blijft niet bij dromen: we willen daadwerkelijk verandering brengen. Impact maken, daar werken we met z'n allen hard aan. Dat doen we met een energiek team. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bent u benieuwd naar onze vacatures?

Vacatures
Op de hoogte blijven?
Volg Wilgenrijk op de voet